sm fantasySpeelkamer

Submission room-sm fantasy

Heb je zin in sm spelletjes en zoek je de ultieme speelkamer voor een geweldig sm spel te spelen met jou geheime sm partner? Breng dan een bezoek aan SM Fantasy. Het meest discrete sm palace waar jij met je sm partner je dromen waar kan maken. Boek een sm kamer met alle attributen die je nodig hebt voor een compleet sm avontuur. Of ga voor de sm studio die geheel vrij staat op ons eigen terrein.

Speelkamer midden Nederland

Onze sm locatie is een waar rendez vous hotel waar je een kamer per uur kan boeken, diet alles in sm styl, maar je kan ook een heerlijke hete bdsm bed and breakfast reserveren. De overnachting vind plaats in een grote vrijstaande blokhut/chalet. Waar je tot midden in de nacht je spelletjes kan spelen. Wil je wat meer extremer? boek dan een aantal uren in onze paardenstallen, beter bekent als onze sm kelder. Een waar genot voor de doorgewinterde sm mensen die een extremere fetish hebben.

SM Fantasy heeft een tal van mogelijkheden om jouw spel compleet te maken of je nou met je eigen partner een kinky bed and breakfast boekt of dat je met je speelpartner een paar sm uurtjes beleefd, alles is mogelijk op deze sm locatie. Van nursing, ponyplay,  adult baby. Teveel om op te noemen. Je kan zelfs met een stel vrienden een sm vakantie vieren.

Verleg je grenzen en kom naar SM Fantasy en boek een sm ruimte. Of je nou soft sm speelt of hard sm wil beleven. Bij ons kan alles. Een waar sm huis om nooit neer te vergeten. De klanten keren daarom ook maandelijks terug, puur voor de volledig privacy die wij aanbieden.

De sm kamers worden geboekt zonder legitimatie en creditcards. Dus niemand weet dat je SM Fantasy bezoekt. Parkeren gebeurd achter gesloten hekken. Niemand ziet je auto staan in dit unieke love hotel

Reserveren 0616350758