sm fantasyKamer per uur

 

Boek een kamer per uur 24/7 in sm stijl bij ‘SM Fantasy’ het meest geweldige erotisch hotel van heel Nederland. Probeer eens een andere uitdaging, verleg eens je grenzen als je een romantische avontuur beu bent. Kies eens voor een sm uitdaging om leuke spelletjes te spelen. Een sm ruimte met een seks schommel of een sm kamer met een massage tafel of sexy spiegelwanden behoort tot de mogelijkheden. Voor de doorgewinterde sm liefhebbers beschikken wij ook over een sm kelder

kamer per uur huren

Bij ons kun je diverse kamers per uur huren, zoals een soft kinky kamer met pols enkelbanden, kettingen maskers en zweepjes maar ook een volledig ingerichte sm studio met alle attributen die je je maar kan bedenken. Reserveer een sm ruimte met je eigen sm partner of met je speelmaatje. De sm ruimtes zijn compleet ingericht en zijn van alle gemakken voorzien.

Zo heeft iedere sm kamer de beschikking over eigen sanitaire voorzieningen. Wie langer als een uurtje wilt blijven is natuurlijk ook welkom. Heb je geen zin om een kamer voor een uur huren boek dan een kamer voor een paar uur of voor een bdsm bed and breakfast. SM Fantasy is helemaal gericht gericht op sm en fetish. Je kan bij ons zelfs terecht voor een sm fotoshoot, of je kan onze locatie afhuren voor een gezellige sm party met meerdere vrienden.

Locatie

Je vind SM Fantasy midden in Nederland op een discrete locatie die voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Ons kleine kinky hotel ligt in een driehoek tussen Utrecht Den Bosch en Tiel. Dichtbij de a2 en de a15. Ons vrij gelegen pand is zeer uitnodigend. Wie hier een sm kamer boekt kan in alle vrijheid genieten van het spel.

Je boekt een hotelkamer of een sm ruimte zonder creditcards en legitimatie, en als het even mogelijk is kom je betaal je contant

Parkeren is gratis en discreet op ons eigen terrein.

reserveren 0616350758