sm fantasyKinky hotel

Boek in kinky hotel ‘SM Fantasy’ een kinky kamer, sm kamer, sm kelder of blijf eens heerlijk  kinky overnachten en boek een BDSM bed and breakfast. Laat je fantasie de vrije loop in ons kinky hotel waar alles mogelijk is.

Ook als je fetish verlangens hebt ben je hier op de juiste plek. Wij bieden een fantastische discrete aangelegenheid. Besloten en gelegen op een top locatie in Nederland. Wij bieden van alles aan op het gebied van kinky en sm.

Wij zijn geen sm club, en hebben dus ook geen meesters , meesteressen en slaven hier. Als je één van onze ruimtes wilt boeken, moet je met je eigen speelpartner komen. maar in ons kinky hotel is toegang voor iedereen met normen en waarden.

Kinky hotel

Onze kinky hotelkamers zijn divers er is voor ieder wel een perfecte speel ruimte. Huur en kinky kamer voor een beginners kinky spel. En laat je inleiden naar het grotere sm avontuur wat je te wachten staat. Als je later je grenzen wilt verleggen dan boek je onze sm studio waar je een gevorderd kinky spel kan spelen. Onze kinky hotelkamers hebben alle eigen voorzieningen.

Kinky kamer

Romantiek met een vleugje sm dat is wat SM fantasy bied aan iedereen die begint aan zijn soft sm avontuur. In een kinky kamer is aanwezig ; kettingen, zwepen maskers, pols enkelbanden, mond knevel, handboeien, tepelklemmen. Niks engs aan, je kan het zelf zo spannend maken als je wilt. Verleg je grenzen en probeer te genieten van een nieuwe opstap in de wereld van jou SM Fantasy.

Wil je alles met je partner in volledige discretie beleven? Geen probleem hoor want in ons discrete kinky hotel hoef je geen legitimatie te tonen en blijf je volledig anoniem. Niemand zal ooit weten dat je een bezoekje aan SM Fantasy hebt gebracht. Parkeren gebeurd ook op besloten terrein en is geheel gratis en ook discreet.

prijs overnachting 2 personen in onze sm studio

zonder ontbijt €250,-

met ontbijt €290,-

Reserveringen 0616350758