sm fantasyReserveringen

Reserveringen

Reserveringen. Wil jij een reservering maken om één van onze sm ruimtes te boeken.

Wij reserveren per telefoon, app, sms of mail. Het makkelijkste is natuurlijk per telefoon. Dan kan je makkelijk je vragen stellen.

Reserveer je kort van tevoren, dus een paar uur voordat je komt, dan is er de mogelijkheid om contant aan de deur te betalen.

Alle boekingen ver van tevoren dienen vooruit te worden betaald. Dit ivm no show. Wij hebben tenslotte maar 2 SM kamers, 1 SM studio, en 1 SM kelder.

De klanten willen graag zekerheid dat ze gegarandeerd zijn van hun geboekte sm ruimte. En SM Fantasy wil natuurlijk de zekerheid dat de ruimte die voor de klant vastgehouden word. Ook daadwerkelijk verhuurd is.

Wanneer men een sm ruimte boekt voor een sm overnachting een sm vakantie of een sm party dient men die volledig te betalen. Waarom? De arrangementen en het ontbijt kopen wij van tevoren in.

Reserveringen contant of per bank betalen

De betaling gaat contant aan de deur of per bank.

Je krijgt van ons een rek nr via de mail, app of sms.

Bij een annulering van een gereserveerde ruimte dien je deze ten alle tijden te betalen. Ongeacht de reden van annulering. De geboekte ruimte mag dan wel kosteloos 1 keer binnen 4 weken verzet worden.

Wij verwachten dan ook dat je het bedrag alsnog langs komt brengen of per bank overboekt.

 

Reserveringen  0616350758