sm fantasySM kelder

SM Kelder

De SM kelder bij SM Fantasy is niet echt een ondergrondse SM kelder, maar is opgebouwd in een oude schuur die als kelder functioneert. In de bovengrondse kelder bevinden zich grote paardenboxen die te gebruikte zijn als menselijke opsluit kooien. De schuren zijn perfect ingericht voor een bondage spel en ponyplay.

Laat je meeslepen door de geur van de oude schuur met naar wens eventueel oude mest of schoon stro voor jouw fetish spel. Totaal iets anders dan een ondergrondse kelder. Voor de wat gangbare SM spelletjes hebben we de  SM studio en de SM kamer. Hier zal jouw Meester of Meesteres zich vermaken terwijl jij vastgebonden in de kooi zit opgesloten. Of zij zijn aanwezig om jou te vernederen en te straffen.

Vind je het spannend om een keer in een echte paardenstal die als kooi functioneert jouw fetish spel te spelen? Dan en je bij ons welkom in de bondage kelder. De SM kelder beschikt over voldoende traliewerk om goed vastgebonden te kunnen worden. Het is niet luxe maar geeft je het gevoel dat je in een stiekeme stal op een discrete boerderij ver van de werkelijkheid je spel kan spelen.

Houd er rekening mee dat er in deze ruimte geen douche en toilet aanwezig is, het is echt primitief. Wil je wel het gemak van douche en toilet? dan boek je de SM studio erbij. Deze is van alle luxe gemakken voorzien. Discretie staat bij ons hoog op de lijst, evenals normen en waarden.

Prijzen SM kelder/paardenstallen

  • 2 uur €150,-
  • half uur extra €25
  • uur extra €50,-
  • prijzen zijn voor 2 personen, meerdere personen? vraag naar de mogelijkheden

Reserveringen  0616350758