sm fantasySM studio

sm studio

Huur de SM studio bij SM Fantasy. Kom en boek voor een paar uur de studio. Proef de spannende sfeer. De grote BDSM ruimte met rode tinten sleept je mee naar een andere wereld. Schandblok, andreaskruis, stalen bed met kettingen, pols en enkelbanden, zweepjes, maskertjes, bondage/massagetafel, kooi, touwen, love swing en als klapstuk natuurlijk de extreme sling. Die in iedere unieke SM ruimte aanwezig moet zijn.

Het decor kenmerkt zich door de barokke styling met veel spiegels. Onze SM studio is te huur voor een paar uur maar ook voor een erotische Kinky b & b. Een spetterende SM studio om geheimzinnige avonturen te beleven in een zeer discrete privé omgeving. De SM ruimte is schoon en hygiénisch. In onze SM studio kan je  lekker los gaan en rijkelijk je fantasie tot uiting brengen. Bij het betreden van onze studio waan je je in een mysterieuze dimensie, en al je stoute fetish dromen worden wekelijkheid.

Laat je verlangens de vrije loop, bespreek echter wel de regels met je partner, Vrije wil, respect voor elkaar, nee is nee, ja is oké. Kleine spulletjes zelf meenemen ivm hygiéne. Wij zijn open minded en gastvrij en staan je graag te woord. Kom en boek onze SM studio en maak er een onvergetelijke dag van. Er is bij SM Fantasy veel mogelijk maar wij verwachten wel normen en waarden.

In de BDSM studio is verder alles aanwezig voor een prettig verblijf.  Handdoeken, douchegel, shampoo, minibar met gratis fris en water. En altijd een lekker kopje koffie en thee. Bij een reservering van minsten 4 uur een heerlijk flesje wijn.

De SM ruimte is te boeken voor meerdere personen, vraag even naar de mogelijkheden.

Parkeren is gratis op ons eigen parkeer terrein.

Je kan ons telefonisch, per app, sms, per mail bereiken

Prijzen SM studio

  • 2 uur €150,-
  • half uur extra €25,-
  • uur extra€50,-
  • prijzen zijn voor 2 personen.

Reserveringen  0616350758