sm fantasyKinky B&B

Boek je Kinky b&b bij SM Fantasy. Laat je geest de vrije loop en fantaseer wat je allemaal bij een kinky B&B kan doen of wat je te wachten staat. De overnachting is spannend en opwindend,  Voel je als een filmster in jouw eigen SM Fantasy. Bepaal als Domina je eigen regie en ervaar als sub de onderdanigheid. alle spelmogelijkheden bieden wij je in deze fantastische SM Palace

Opwindende spannende spelletjes met je partner of meerdere partners. Een heerlijke sinderende avond en een uitgebreid ontbijt de volgende ochtend om weer op krachten te komen. Vrij en ongestoord spelen in een hele andere wereld. De wereld van erotische fantasie en genot. Proberen? Boek dan eens een Kinky bed & breakfast bij ons. Wij zijn gastvrij, je voelt je welkom. Wij hebben geen oordeel.

Zelf je eigen speeltjes meenemen, natuurlijk de kleine speeltjes want dat is hygiénisch. De grote attributen zijn aanwezig in onze SM studio. Het is een genot om de hele nacht te spelen. S’avonds een heerlijk flesje wijn, hapjes geserveerd en een lekkere bak koffie om wakker te blijven. Want je speelt de hele nacht door. Om de studio ligt een gigantisch grote tuin waar jullie tot middernacht heerlijk kunnen genieten.

Nog nooit een avontuur beleefd als een Kinky overnachten? Laat je meeslepen in de wereld van SM, velen gingen je voor. Voor jouw en je partner een nieuw begin waar je tot nu toe alleen van durfde te dromen. De kinky overnachtingen zijn de hele week te boeken.

Let wel op, SM Fantasy is geen sm of seks club, dus wij hebben geen Meesteressen en Meesters. Je dient zelf een eigen speelpartner mee te nemen.

Prijzen kinky b&b

  • kinky overnachting zonder ontbijt €250,-
  • kinky bed and breakfast inclusief uitgebreid ontbijt €290,-
  • prijzen zijn voor 2 personen meerdere personen? vraag naar de mogelijkheden

Reserveringen  0616350758