sm fantasy



SM kamer

Bij SM Fantasy heb je ook een sm kamer voor een soft sm spel. Sm Fantasy beschikt over 2 sm kamers voor een zacht erotisch spel. In ons erotisch hotel noemen dit een kinky kamer. Wil je met je speel partner eerst aftasten of BDSM iets voor jou is, en wat het voor je betekend. Kijk gewoon in de beginners wereld of je in deze wereld van sm plezier je jezelf kan vinden. Velen gingen je voor en boekte bij SM Fantasy een kamer met een kinky tintje. De kinky erotische kamers zijn laagdrempelig. Om je een kinky erotisch gevoel te geven zijn de kamers omringd met led verlichting, om het geheel van erotiek compleet te maken. Het ontbreekt je aan niets als je een sm kamer boekt. Zelfs deze erotische kamers zullen je seks avontuurtje naar een hoogtepunt brengen.

Een sm kamer is standaard voorzien van kettingen, pols en enkelbanden, maskers, zweepjes, klemmen, touwen, . Waan je in de de erotische sfeer en zwijmel weg. Heerlijk met een glaasje wijn en een lekker hapje. Dit alles in volledig privacy.

In een sm kamer heb je verder alle voorzieningen, zoals een eigen mini bar en een gezellige zithoek. Zo is er een minibar gevuld met flesjes water en fris. Ook is er koffie en thee op de kamers aanwezig.

Ook hebben de sm kamers eigen sanitaire voorzieningen zoals douche toilet en wastafel. Handdoeken, douche, badschuim, shampoo alles is aanwezig. Het ontbreekt je aan niets.

De sm kamers zijn ook te reserveren voor erotisch overnachten. Heb je de erotische overnachting als prettig ervaren, dan ben je klaar om met je partner de sm studio te betreden.

Prijzen SM kamer

  • 2 uur €150,-
  • half uur extra €25,-
  • uur extra €50,-
  • prijzen zijn voor 2 personen
  • Natuurlijk kun je met meerdere personen reserveren. Vraag naar de mogelijkheden

Reserveringen  0616350758