sm fantasyArrangementen

Arrangementen-sm fantasy

SM Fantasy bied veel mogelijkheden met het boeken van sm arrangementen. Of het om een simpel boeking van een paar uur gaat, een sm overnachting, een sm weekend, sm midweek, of een compleet verzorgde sm vakantie. Alles is bespreekbaar, van verjaardig feestjes, party’s, swingers feest. teveel om op te noemen.

Onze locatie leent zich uitstekend voor besloten kleine sm party’s met een stel vrienden. Wij zijn geen openbare seks sm club, maar wij bieden onze privé locatie aan om sm en fetish feestjes te organiseren voor kleine besloten groepjes. Hoe fijn is dat als je met je eigen vrienden in besloten kring een kleine sm party of swingers party kan organiseren? In volledig privacy.

Wij bieden arrangementen naar eigen wens aan. In een telefonisch gesprek word alles besproken. Als je een arrangement boekt zal het je aan niets ontbreken. Iedere wens is in goed overleg te bespreken.

Landelijk vrij gelegen

SM Fantasy beschikt over een vrije landelijk gelegen locatie midden in Nederland.

Je kan met jouw eigen vrienden buiten in de grote tuin om de speelruimte heerlijk vertoeven met je hapjes en je drankje. Op verzoek bij een feestje zetten we een grote partytent neer. Zodat het bij iets minder weer nog steeds super gezellig is.

De prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen en het aantal uren. Een arrangement dient wel van tevoren volledig betaald te worden. raag naar de mogelijkheden

Arrangementen dienen van tevoren volledig betaald te worden

Reserveringen  0616350758