sm fantasyBDSM kamer

 

BDSM kamer? Zoek niet verder. Breng een bezoek aan SM Fantasy, de unieke privé locatie voor bdsm Nederland. Wij hebben voor iedereen wel een kamer te huur. Soft bdsm en hard bdsm, kinky, of fetish. Boek onze sm studio of huur onze paardenstallen voor een spannend bondage spel, pony play of een sm foto shoot. Bij SM Fantasy kun je alle rollenspellen spelen die je wilt. Iedereen is welkom want wij zijn een gezellig laagdrempelig privé bdsm hotelletje in het midden van het land. En wij staan nergens raar van te kijken.

BDSM kamer

Kom een speelkamer huren met je eigen partner, speelpartner of met wie je dan ook sm spel wilt beleven. Boek een bdsm kamer en overtuig jezelf van de discretie die wij aanbieden. bdsm spelen zonder remmingen. Op een vrij gelegen plek in het groene hart van de betuwe. Je vind ons in het midden van het land makkelijk bereikbaar voor iedereen die zijn fantasie wil waarmaken.

Gastvrijheid is wat wij bieden zodat je je op je gemak voelt als je het erf betreed. Alles gebeurd hier achter gesloten deuren, en niemand zou weten dat je een spannende bdsm kamer bij ons hebt geboekt.

Onze bdsm kamers hebben alle voorzieningen en zijn los van elkaar te reserveren. Wil je een sm kamer huren dan kan dat al voor 2 uurtjes. Je kan de bdsm kamer ook boeken voor een heerlijke spannende bdsm overnachting. Verschillende combinatie’s mogelijk. Huur de sm studio en de sm kelder, of boek de een bdsm kamer met de tuin om een leuk buitenspel te spelen. Bij een boeking dien je dit wel van tevoren kenbaar te maken.

De kamers zijn te boeken voor 2 of meerdere personen. Heb je wilde plannen maak het ons kenbaar en wij zorgen ervoor dat je bdsm dromen werkelijkheid worden. Informeer even naar de mogelijkheden als je specifieke wensen hebt.

De boekingen van de bdsm kamers gaan zonder creditcards en legitimatie. Zo blijven jullie volledig anoniem. wij zijn het enige bdsm hotel waar je je niet hoeft te legitimeren.

prijs voor 2 personen

eerste 2 uur €150,-  in de avond uren rekenen wij een extra toeslag van €25,-

Reserveringen 0616350758