sm fantasySM foto shoot

seks playroom

Heb je wilde plannen voor een SM foto shoot of een erotische sm film shoot? Kom naar SM Fantasy en huur één van onze sm ruimtes in ons sm rendez vous hotel. Wij hebben de perfecte privé locatie om jou sm foto shoot, sm film shoot tot een succes te maken. Wil je volledig in alle rust met je camera man een foto shoot doen, dat kan op onze geheime sm locatie.

SM foto shoot

Bij SM Fantasy kun je in alle vrijheid je sm opnames waarmaken. Op onze sm locatie kun je in zijn geheel alles afhuren zodat je geen potte kijkers om je heen hebt. In een sm club is dit anders. Wij hebben immers een geheel besloten sm filmset.

Voor de sm shoots hebben wij diverse mogelijkheden. Zo heeft SM Fantasy een sm studio, een spannende sm kelder of een mooie sm kamer. Een mooi decor om voor iedereen een perfecte foto/film shoot te organiseren.

SM studio foto shoot

De sm studio is volledig ingericht en is vrij donker, maar met de juiste belichting de perfecte ruimte om een compleet plaatje te maken. Alle grote attributen zijn aanwezig om jouw sm foto shoot te voorzien van de juiste uitstraling. Daarbij spelen de originele sm kleuren ook een rol. Het decor is rood zwart om de juiste uitstraling op de sm shoot te krijgen

In de vrij gelegen tuin om de sm studio kun je ook zeer mooie plaatjes schieten. Dit alle volledig discreet. De tuin is natuurlijk ook beschikbaar voor een pauze om te genieten met een hapje en een drankje. Je kan bij SM Fantasy ook heerlijk erotisch overnachten. Wil je na de perfecte foto shoot heerlijk blijven vertoeven? Boek dan een kinky b&b

SM kamer

De soft sm kamer is voorzien van mooi decoratieve spiegelwanden. Dit geeft een zeer aparte sexy uitstraling.

SM kelder

Onze sm kelder is bovengronds en is gebouwd in een authentieke schuur waar zich echte paardenstallen in bevinden, die tevens te gebruiken zijn voor een fetish pony play spel of een bondage spel. De boxen zijn zo groot dat je er meerdere personen in kan opsluiten.

Alle sm ruimtes zijn los of in combinatie van elkaar te boeken. Je betaald voor iedere sm ruimte een aparte prijs. Het is mogelijk om SM Fantasy in zijn geheel als accommodatie in zijn geheel af te huren.

Arrangement

Je kan een arrangement naar eigen wens bestellen. Maak jouw wensen bespreekbaar met je eigen film ploeg en wij bespreken samen de mogelijkheden op deze unieke discrete film locatie.

Prijzen in overleg, afhankelijk van het aantal personen

reserveringen  0616350758