sm fantasyRendez vous hotel

Dayuse hotel-sm fantasy

Breng eens een bezoek aan rendez vous hotel ”sm fantasy”. Het discrete fetish hotel met uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van sm en fetish. Bij ons heb je de mogelijkheid om een rendez vous kamer te boeken met erotische¬† tinten in sm sfeer. Je kan bij ons terecht voor een kamer per uur, maar je kan ook heerlijk erotisch overnachten. Boek een sm kamer een sm studio of een sm kelder voor een paar uur, een dagdeel of een kinky bed and breakfast. Kom met je eigen partner of met je speelpartner heerlijk spelen. iedereen is welkom in ons laagdrempelige sm palace.

Je vind ons rendezvous hotel in een driehoek midden Nederland tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Omgeving Zaltbommel. Grens Brabant/Gelderland. SM Fantasy onderscheid zich van andere rendez vous hotels in Nederland daar wij discretie hoog in het vaandel houden. Ons stekje is een uniek vrij gelegen boerderij.

Bij ons boek je diverse sm ruimtes zonder enige legitimatie en blijf je volledig anoniem. Alle sm ruimtes hebben hun eigen voorzieningen, zoals een eigen minibar, en een gezellige zithoek waar je na een spannend spel heerlijk kan pauzeren. Je hebt de mogelijkheid om een sigaretje te roken. SM Fantasy beschikt over een geweldige buitenruimte en is een uniek rendez-vous hotel.

Onze rendez vous kamers zijn te boeken met meerder personen. Zo zijn er ook mogelijkheden om iets te organiseren, zoals een besloten kleine sm party of een vrienden feestje. Tot max 10 personen. Als je een kamer boekt is alles inclusief, zo kom je achteraf ook niet voor vervelende verassingen te staan. Vraag gewoon even naar de mogelijkheden.

De auto’s kunnen discreet geparkeerd worden op ons eigen besloten parkeerplaats en is geheel gratis.

Ben je benieuwd wat SM Fantasy je kan bieden wacht niet langer kom genieten, boek een kamer!

reserveringen 0616350758