sm fantasySM party

sm party-sm fantasy

Altijd al met een leuk groepje vrienden een besloten SM Party willen vieren? Kom dan naar SM Fantasy. Wij zijn het perfecte erotisch hotel in privé sfeer om jou feestje te organiseren. Sm Fantasy staat garant voor een gezellig kinky avondje in sm stijl. Vertel je wensen en het word geregeld. Ben je jarig of wil je een keer iets anders dan een simpel avondje voor 2 personen? Wij zijn een privé besloten locatie zeer discreet. Dus lets party.

SM party

SM Fantasy ligt heerlijk landelijk gelegen aan de rand van een natuur gebied. Wij bieden je de mogelijkheid om een sm kamer, sm studio of een sm kelder aan te bieden. Dit voor een aantal uren, maar onze ruimtes zijn ook te reserveren voor een weekendje een korte sm vakantie of een heerlijke erotische overnachting

Onze sm studio ligt helemaal vrij en bied ruimte aan een klein groepje mensen om plezier te maken. Om de sm studio ligt een gigantische tuin in privé sfeer om jouw feestje tot een hoogte punt te maken. Denk eens aan een extra faciliteit zoals een party tent met feest verlichting. Wij verzorgen complete arrangementen, wil je blijven overnachten dan verzorgen wij ook nog een compleet ontbijt. Voor meerdere personen kun je de hele locatie afhuren.

Sm Fantasy bied diverse varianten op sm gebied, zoals voor de liefhebbers van fetish. Vind jij jezelf een tikkeltje extreem? En kan je je extreme verlangens nergens tot uiting brengen? Breng dan eens een bezoek aan ons. Bij ons is alles mogelijk. Zolang er maar normen en waarden zijn. Maak je wensen kenbaar en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Reserveren doe je zonder legitimatie en creditcards, en parkeren gebeurd discreet op ons eigen terrein. Overtuigd? Boek dan nu je favorite sm ruimte

Ligging van SM Fantasy is midden Nederland tussen Utrecht en Den Bosch aan de A2.

Prijzen op aanvraag

Reserveringen 0616350758