sm fantasyErotisch overnachten

 

Kom eens erotisch overnachten bij ‘SM Fantasy’. Een geweldig rendez vous hotel gelegen midden Nederland in het hart van de betuwe. Erotische overnachtingen in een zeer complete ruimte. Boek een erotische overnachting in een sm kamer,  sm studio, of een sm kelder. SM Fantasy is een privé accommodatie in erotische sferen. Iedereen is welkom van ieder sexuele geaardheid. Of het nu gaat om soft sm, hard sm of extreem fetish. Wij bieden voor ieder de juiste sm ruimte. Wij zijn kleinschalig en bieden daarom nog steeds persoonlijke aandacht en een luisterend oor.

Erotisch overnachten

We begrijpen waarom de klanten graag bij ons een erotische overnachting boeken. Bij SM Fantasy blijft iedereen ten alle tijden discreet. Je hoeft bij aanvang van jou erotische avontuur geen legitimatie te tonen, maar je dient wel boven de 18 te zijn. Wij verwachten als tegen prestatie wel normen en waarden en gaan er vanuit dat je alles netjes achterlaat.

Als je van een erotische sfeer houd en jezelf even op een andere plek neer wilt zetten. Het gevoel wilt hebben om de dagelijkse sleur te ontbreken. Echt van een totaal andere wereld te willen genieten dan boek je bij SM Fantasy een erotische overnachting. Het is niet eng. Het is netjes, alleen waan je je echt in een andere wereld. De wereld van erotiek. Probeer het eens uit en proef de sfeer van erotisch overnachten. Vind je een overnachting te hot? Begin bij ons dan met een kamer per uur. En laat je inleiden in de wereld van sm.

Wij zijn een unieke erotische locatie, sfeervol, geen club. Je komt er niemand tegen behalve de gastvrouw. Jij en je date heerlijk privé. Ga de roller coaster in van SM Fantasy en verleg je grenzen. Dit is een ervaring die je een keer uit moet proberen. Sfeer, maskers, zweepjes, sex schommel, touwen enz. De vrijstaande ingerichte sm chalet geeft je een gevoel van vrijheid. Buiten kan je zitten met een drankje en een sigaretje roken. Alleen op de wereld? Benieuwd naar wat wij je te bieden hebben?

prijs overnachting voor 2 personen

zonder ontbijt €250,-

met ontbijt €290,-

 

Reseveringen  0616350758