sm fantasyFetish

Straf- sm fantasy

Heb jij fetish verlangens? Ben jij Fetish? Kom dan naar SM Fantasy en voel je thuis. Wij bieden de meest discrete locatie voor iedereen die in het geheim zijn fetish verlangens wil uiten. Neem jou eigen Meester, Meesteres, sub, slaaf mee en maak je dromen en fantasie waar. Wat je thuis niet kan uiten en ook niet in een openbare club, kan hier wel. Wij bieden een besloten SM Palace waar alles achter gesloten deuren plaatsvind. Geen pottenkijkers waar je rekening mee hoeft te houden. Maar alleen jij met je speelpartner in je eigen privé gelegen sm ruimte.

Je hebt hier alle mogelijkheden van Nursing, Ponyplay, Luier, Trampling, Latex, Spanking, Latex, Bondage etc. Je kan het zo gek niet bedenken, als alles maar met normen en waarden gebeurd. Waar ander dit vreemd vinden heeft het team van SM Fantasy hier alle begrip voor. Maak wel je wensen kenbaar van tevoren. Want wij hanteren natuurlijk wel een aantal regels. Zodat alles veilig blijft.

Fetish mogelijkheden

Nursing; Laat je behandelen door een knappe strenge arts Meesteres of Meester

Ponyplay; Laat je op stal verzorgen met brokjes, water hooi en vies of vers stro

Luier; Voel je als een baby met een schone of een vieze luier om

Trampling; Laat over je heen lopen door jouw Domina

Latex; laat je heerlijk inwikkelen als een mummie

Spanking; Laat je hard afstraffen totdat je bont, blauw en rood bent van de zweep

Bondage; Vastgebonden worden in de stallen aan het traliewerk.

De mensen die ons bezoeken zijn heel divers, maar iedereen is welkom om zijn ding te doen. Zoals je ziet heb je in SM Fantasy alle mogelijkheden. Houd wel rekening dat de stallen ook echt als stal eruit zien. Staat jouw verlangen er niet bij, bel ons dan om jouw wensen kenbaar te maken, en in goed overleg word jouw fetish behoefte ook werkelijkheid.

Wij hebben verschillende sm ruimtes te huur, van kinky kamers, sm kamers, sm studio, sm kelder, sm tuin. Ja buiten jouw fetish ding doen behoort tot één van de mogelijkheden. Dit dien je wel van tevoren kenbaar te maken, en hier word een apart tarief voor gerekend. Alle ruimtes staan los van elkaar en zijn dan ook los te boeken of in combinatie met elkaar.

Bij ons heb je ook de mogelijkheid voor een knallende bdsm bed and breakfast te boeken. Vraag naar de mogelijkheden

Reserveringen 0616350758