sm fantasyPony play

Pony play-sm fantasy

Altijd al Pony play willen spelen met jou Meester of Meesteres? Is jouw fetish pony play? Kom naar SM Fantasy en boek de paardenstallen voor een paar uur of voor een heerlijke overnachting als pony. Laat je als paard verzorgen met water, stro , hooi en brokjes. Voel hoe het is als paard behandeld te worden door jou Domina. Bij SM Fantasy word jouw droom werkelijkheid. Bij ons kun je terecht voor alles soorten

Pony play stallen

Krijg je een schone stal van jou dominante of een vieze stal. Word je vertroeteld of word je met een zweep geslagen? Terwijl jij in de stal verblijft wacht jou Meester, Meesteres in de sm studio waar hij of zij alle privacy voor zich zelf  heeft en jou weer een bezoek brengt op stal. Daarna word je van stal gehaald en meegenomen voor een training in de paddock. Laat jou Meester of Meester bepalen wat er in de training moet gebeuren en voel je totaal onderdanig. Wil jouw domina terug naar de sm studio, kan ze je ook heerlijk vers gras laten grazen in de tuin die bij de studio aanwezig is.

Discretie

Dit alles gebeurd met volledige discretie op het besloten terrein van SM Fantasy. Je kan het je zo gek niet bedenken, maar alle mogelijkheden zijn hier aanwezig voor fetish genot. Niemand zal ooit te weten komen dat je hier bent geweest om je te gedragen als paard. Je hebt hier alle vrijheid je als paard te voelen.

Ponyplay verlangens? De faciliteiten bevinden zich op een boerderij waar ook echt paarden aanwezig zijn. Zodra je het erf betreed voel je je al paard en snuif je de geur van stro, hooi en mest op.  Al onze sm ruimtes zijn te reserveren voor meerdere personen. Let wel! De stallen worden dagelijks als echte paardenstallen gebruikt voor onze eigen paarden.

Alle sm ruimtes worden los van elkaar te huur aangeboden,

Interesse in Pony play?

Reserveringen 0616350758