sm fantasySM palace

SM palace

SM palace SM Fantasy is de top locatie voor alles op het gebied van fetish en sm. In ons SM palace is alles mogelijk. Een volledige particuliere aangelegenheid. Heb jij ultieme extreme wensen en zoek je een unieke sm kamer, sm studio, sm kelder, of wat dan ook.

SM party

Wil je een besloten SM party organiseren met een stel vrienden? In ons SM palace kan je voor al sm behoeftes terecht. Van soft sm tot hard kinky extreem fetish. Iedereen komt hier aan zijn trekken. Dit maakt het hier zo uniek en erg geliefd.

SM rollenspellen

Wie de smaak geproefd heeft van deze geweldige locatie is gelijk verslaafd. Alle rollenspellen zijn in ons privé paleis mogelijk. Wil je onze paardenstallen huren voor pony play? Of wil je gemarteld worden? Vind je het fijn om doktertje te spelen, of als baby te spelen? Wil je door je Domina opgesloten worden? Geen probleem. Het kan allemaal op dit prachtige anonieme vrij gelegen landgoed.

Privé sm palace

Iedereen kan hier zijn droom ruimte boeken en zijn genot en fantasie laten uitkomen. Omdat wij een privé aangelegenheid zijn en geen SM club zijn hebben wij geen speelpartners in dienst. Je dient bij het boeken van een speelruimte je eigen Meester, Meesteres, sub of slaaf of slavin mee te nemen.

In ons palace kun je een ook heerlijk erotisch overnachten. Als Meester , Meesteres in onze super sm studio, en als slaaf opgesloten in onze bovengrondse sm kelder. Boek een ruimte en overtuig jezelf van alle faciliteiten die SM Fantasy te bieden heeft. Een wereld van plezier voor iedereen die volledige privacy wilt. Buiten spelen behoort ook tot de mogelijkheden. Maak je eigen modderbad.

SM palace locatie

Onze locatie ligt midden Nederland op de grens van Brabant en Gelderland. Vlak langs de snelweg en makkelijk te bereiken. Onze vrij gelegen stek is de place to be om jou privacy te waarborgen.

Reserveringen  0616350758