sm fantasyBDSM bed and breakfast

 

 

Wil je heerlijk erotisch overnachten boek dan een BDSM bed and breakfast in SM Fantasy. Het perfecte particuliere SM Palace voor iedereen. Houd je van soft sm of van hard sm? Ben je beginner of gevorderd? Wil je met je eigen partner er eens tussen uit. Omdat je dit avontuur wilt ervaren en nooit eens saampjes de ultieme sex sfeer kan beleven om welke reden dan ook? Of zoek je een anonieme particuliere plek als gewoon persoon, zakenman, Meesteres, Meester of sub? Boek met je eigen speel partner. SM Fantasy is alles wat jij zoekt en nodig hebt om je bdsm bed and breakfast tot een hoogtepunt te maken.

BDSM bed and breakfast

Wij zijn een particulier sm hotel waar iedereen lekker discreet zijn gang kan gaan. Geen openbare sm gelegenheid in een drukke stad waar alle mensen je kunnen zien. Maar een vrije super locatie waar je heerlijk jezelf kunt zijn. Centraal gelegen midden Nederland.

SM huis

De BDSM b&b vind plaats op ons terrein in een grote vrijstaande chalet, sm studio/sm huis die ook te boeken is voor een paar sm uurtjes of voor een spannende sm vakantie. Alle attributen zijn aanwezig. Hoe uniek is dit, niet in een ingebouwd appartement, maar je eigen vrije plek. met een gigantisch grote tuin eromheen, je waant je in een privé park. Je hebt de mogelijkheid om tot midden in de nacht heerlijk te genieten van je drankje, hapjes, en je sigaretje.

SM buitenspelen

SM Fantasy bied als enige in Nederland de mogelijkheid om buiten te spelen. Omdat wij een vrije ligging hebben kunnen wij dit mogelijk maken. Als je van deze gelegenheid gebruik wilt maken dien je dit wel van tevoren aan te geven. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Wij bieden ook de mogelijkheid om jou SM overnachting te beleven met meerder mensen. Er is genoeg plek voor iedereen, want slapen is er niet bij. Wil je wel een aantal uurtjes tot rust komen kan dit ook, onze accommodatie heeft ruimte genoeg voor meerdere personen.

Meester of Meesteres met eigen partner

Ben je Meester, Meesteres of slaafje? Bij ons beleefd iedereen zijn BDSM bed & breakfast op zijn eigen manier. Soft sm, hard sm, fetish, of wil je als sub of slaaf overnachten in onze bovengrondse sm kelder? Waar je uren lang opgesloten kan zitten terwijl jouw Meester, Meesteres heerlijk kan vertoeven in haar eigen luxe vrij gelegen sm studio. Het is allemaal mogelijk bij SM Fantasy. De bdsm b & b is ook te boeken in combinatie met een arrangement naar eigen wens

Heerlijk ontbijt

Boek jouw BDSM b&b met of zonder ontbijt. Na een wilde nacht kun je jezelf laten verwennen met een heerlijk luxe ontbijt. Je bent niets verplicht, je kan ook zelf je versnaperingen meenemen. Er staat altijd een pot verse koffie en een heerlijk flesje wijn klaar bij een boeking. Boek nu jouw BDSM b and b en laat je verassen in SM Fantasy.

Wij beschikken over gratis eigen parkeer plaatsen op een besloten terrein.

Prijzen bdsm bed & breakfast

  • bdsm overnachting zonder ontbijt €250,-
  • bdsm b&b met uitgebreid ontbijt   €290,-
  • prijzen zijn voor 2 personen, meerdere personen? vraag naar de mogelijkheden

reserveringen 0616350758