sm fantasyErotisch hotel

 

 

 

 

Boek een sm kamer of sm ruimte in Erotisch hotel SM Fantasy. Het meest unieke erotische hotel waar je alles kan vinden op het gebied van een leuk en spannend sm spel. Deze geweldige besloten privé locatie bevind zich in midden Nederland en is dan ook bij uitstek de place to be. Als het draait om discretie zoek dan niet verder. De liefhebbers van erotiek brengen daarom dan ook graag een bezoekje aan SM Fantasy. Breng een bezoek met je eigen partner, je meesteres of slaaf. Of wat voor partner je ook hebt of welke voorkeuren je ook maar hebt.

Erotisch hotel

SM Fantasy onderscheid zich van andere erotische hotels. Omdat wij besloten ruimtes aanbieden. Wij zijn dus geen openbare sm club of seks club. Alles op ons terrein gebeurd achter gesloten deuren en je bent verzekerd van volledig privacy. Dus wil je niet in het openbaar gezien worden boek dan in dit geweldige erotische hotel.

Erotische sm ruimtes

De sm ruimtes die wij aanbieden zijn divers, of het nou om een soft sm kamer gaat of de sm studio, of dat je een behoeft hebt in de vorm van een bepaalde fetish en onze sm kelder wilt huren? Het maakt hier niet uit. In de verschillende ruimtes zijn allerlei sm rollen te spelen ook in onze grote tuin. Van spannende bondage tot latex, opsluiting etc. Bedenk het zelf maar. In alle sm ruimtes kan je heerlijk erotisch overnachten. Alle ruimtes hebben eigen voorzieningen. Behalve de sm kelder natuurlijk niet want deze is omgebouwd in een oude schuur. Je kan alles in combinatie of los boeken.

Erotisch hotel Nederland

Ons erotische hotel ligt midden Nederland niet ver van de grote steden. Het is dan ook voor iedereen makkelijk aan te rijden. Onze bezoekers komen zelfs uit Belgié en Duitsland. En zijn zeer tevreden klanten. Laat je verassen en boek één van onze super ruimtes.

prijs overnachting voor 2 personen

zonder ontbijt €240,-

met ontbijt €280,-

reserveringen 0616350758