sm fantasySM huis

Straf- sm fantasy

Kom en boek nu in het meest ultieme SM huis van Nederland jouw favoriete sm ruimte. SM Fantasy is alles in één. Een geweldig discreet sm palace, in de vorm van een sm hotel. SM huis Sm Fantasy beschikt over diverse faciliteiten op alle gebieden van sm. Wat je sm wensen ook zijn, je dromen worden werkelijkheid op deze locatie.

SM huis

Zoek je een sm kelder, waar je koud en kil je spel kan spelen? Of ben je op zoek naar een super sm studio, met rode en zwarte tinten. Mooi en warm aangekleed in barokke stijl?

Discreet sm huis

Bij Sm Fantasy vind je alle discretie die je nodig hebt en kan je je helemaal uitleven. Vooral diegene die een bepaalde fetish hebben voelen zich hier helemaal thuis. Hier kan en mag veel. Neem je eigen Meester of Meesteres/speelpartner mee en breng een bezoek aan ons.

Kinky overnachten

Boek een sm kamer voor een paar uur of reserveer een heerlijke kinky bed & breakfast. Geniet in de ochtend na je hete nacht van het smaakvolle ontbijt, dat wij voor je serveren.

Het is hier niet alleen genieten met z’n twee. Maar het is ook mogelijk om onze sm ruimtes te boeken met meerdere personen. Kom en maak er een feestje van, heb je iets te vieren? Wij organiseren voor jou een sm party. Of wil je met je swingers vrienden de spannende en erotische sfeer proeven op onze geheime locatie?

SM rollenspellen

Hou je van rollenspellen, zoals pony play, adult baby, nursing, spanking, bondage, of heb je een andere fetish? Kom dan naar SM Fantasy. Maak je wensen kenbaar en wij regelen de rest.

Zoek je sm contact, boek een ruimte, blijf volledig anoniem zonder creditcard en legitimatie. Alles gebeurd hier achter gesloten deuren.

De ligging van SM Fantasy is midden Nederland tussen Utrecht en Den Bosch, heel makkelijk bereikbaar voor iedereen.

Reserveringen 0616350758