sm fantasySM hotel

 

 

SM hotel ”SM Fantasy” het allerbeste en meest discrete sm hotel van Nederland. Je vind ons omgeving van Zaltbommel niet ver van Utrecht en Den Bosch op een vrije zeer geheime discrete locatie. Ons sm hotel is voor iedereen laagdrempelig. Voor iedereen die van alle soorten van sm houd, soft, hard, kinky, fetish. Verzin het zelf maar. Extreem of simpele behoefte het maakt niet uit. Je voelt je altijd op je gemak, als je een bezoek aan ons hotel brengt.

Besloten sm hotel

Kom en boek met je eigen partner, vriend of vriendin. Ben je Meesteres met een sub of slaaf, zoek je een sm palace waar al je dromen uitkomen? Hier vind je echt alles. Wij zijn een besloten sm hotel, kleinschalig en gezellig. Rustig gelegen, in een vrijstaand pand met veel ruimte eromheen. vind je onze sm kamers en onze vrijstaande sm studio en onze sm kelder. De sm ruimtes hebben alle eigen faciliteiten. Behalve de sm kelder natuurlijk niet want die functioneert als een bovengrondse kelder. Maar die is eventueel te boeken in combinatie met de sm studio of een kinky kamer.

SM ruimte

De sm ruimtes zijn te reserveren voor een paar uur, een dagdeel, maar je kan ook een sm overnachting boeken. Erotisch overnachten met je partner of met meerdere personen behoort tot de mogelijkheid. Voor de overnachtingen hebben wij kinky kamers maar ook een vrijstaande chalet/bungalow. Helemaal sm ingericht met alle attributen die in een goede sm ruimte aanwezig moeten zijn. Meerdere nachten of een weekend boeken is ook mogelijk in combinatie met een arrangement.

Je kan bij een boeking heerlijk buiten genieten met een hapje en een drankje.

Heb je speciale wensen en behoefte maak het ons kenbaar en wij bespreken in goed overleg wat we voor de klanten kunnen betekenen. Niets is vreemd voor ons. Heb je iets te vieren of wil je gezellig een feestje bouwen, alles is mogelijk. van een gezellig feestje tot een uitbundige sm party. Natuurlijk wel alles in goed overleg

prijs 2 personen in onze sm studio

zonder ontbijt €250,-

met ontbijt €290,-

reserveringen 0616350758