sm fantasyAdult baby

Adult baby

Adult baby is een thema die speciaal gemaakt is voor volwassen die graag de baby of peutertijd willen herbeleven. Kom met jouw kleuter of peuter leidster naar SM Fantasy. Ga op in de wereld van  jouw belevenis als Adult baby. Wil je een luier om? wil je aandacht?

Adult baby

Leef in de wereld van een rollenspel om baby te zijn. Kom met je mama, peuter of kleuter leidster naar SM Fantasy en boek een mooie sfeervolle ruimte of speel in de grote mooie tuin als baby.

Luiers, flesjes, speentjes en alles wat erbij hoort neem je natuurlijk zelf mee. Hoe je je spel wilt spelen beslist de kleuter leidster of je mama en is aan jullie. Wij zorgen voor de juiste ruimte. Verlang je naar meer dan maak je je wensen bespreekbaar en wij gaan het voor jullie regelen.

Er is een enorme behoeft om een Adult baby te zijn, maar er zijn daarin tegen weinig Adult speelruimtes in Nederland. Geen probleem bij SM Fantasy ben je op het juiste adres. Veel mensen vinden dit vreemd, maar bij ons kun je met volledig discretie gewoon baby zijn. Je valt niemand lastig en ja kan bij SM Fantasy je innerlijke verlangens uiten. Alles besloten en anoniem

Adult baby’ mensen verlangen naar liefde, koestering, verzorging. Lekker knuffelen, samen een boterhammetje eten of een fruithapje.

Je boekt bij SM Fantasy slechts de ruimte. Degene die jouw moet verzorgen en verwennen neem je zelf mee. Ook regel je zelf luiers, kinderkleding, en speelgoed. Ook je flesje en speentje dien je zelf mee te nemen. Dit allemaal in het kader van hygiéne. Poepen doen we niet in de luier want we houden de boel graag schoon. Verder spreek je je wensen door met mama of je degene die jou verzorgt.

Geniet van het Adult baby zijn, wij vinden niets vreemd, maar ontvangen je met open armen

Kom je met je broertjes of zusjes in de vrij gelegen tuin spelen, bel dan even voor de juiste prijs.

Natuurlijk beschikt SM Fantasy over meerder sm mogelijkheden. Wil je niet voor een Adult baby spel onze locatie bezoeken, boek dan onze sm studio of de sm kelder.

En wil je met je adult baby mama langer genieten? Boek dan een heerlijke bdsm bed and breakfast  met of zonder ontbijt

reserveringen 0616350758