sm fantasySM vakantie

SM vakantie plannen? Boek dan een een sm vakantiehuis bij SM Fantasy. Breng een bezoek aan ons bdsm hotel en geniet met volle teugen van alle sm faciliteiten die je hier maar kan vinden. Sm Fantasy bied alles op het gebied van sm. Wij zijn geen sm club maar een besloten particuliere aangelegenheid waar je in het diepste geheim je sm behoeftes tot uiting kan brengen.

Wanneer je een sm vakantie boekt verblijf je in onze vrijstaande sm huis. Een geheel vrijstaande sm studio volledig ingericht op het gebied van sm met alle attributen die je nodig hebt om jouw sm spel tot een heerlijk hoogte punt te brengen. Om de sm kamer ligt een gigantisch vrije tuin waar je tot diep in de nacht heerlijk kan vertoeven met je drankje en je hapje. Ee sigaretje roken behoort ook tot de mogelijkheden.

SM vakantie Nederland

Vakantie op het gebied vieren in je eigen Nederland, besloten en privé. Met je partner en eventueel nog een stel vrienden. Ja dat is wat SM Fantasy bied en dit alles anoniem. Wil je een  sm party  vieren dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Je eigen feestje bouwen met naast de sm ruimte nog een gezellige party tent. In ons geweldige sm rendez vous hotel kan je natuurlijk ook een heerlijke bdsm bed and breakfast boeken.

Heb je een bepaalde behoefte aan fetish dan ben je hier ook welkom

Voor een uitstapje tijdens jullie verblijf zijn er hier in de omgeving genoeg uitgaansmogelijkheden. En gezellige restaurantjes om een hapje te eten.

Ons particulier sm locatie is gelegen tussen Utrecht Den Bosch en Tiel. Makkelijk bereikbaar vanaf de A2 bij Zaltbommel in een klein landelijk plaatsje waar je lekker discreet kan blijven.

Arrangementen

De sm vakantie is te boeken met iedere ochtend een heerlijk ontbijt. Arrangementen zijn er los bij te boeken. Heb je speciale wensen maak het ons kenbaar. Bij SM Fantasy is veel mogelijk. Zolang alles in goed overleg gaat.

Reserveringen dienen van tevoren betaald te worden.

Parkeren is gratis op ons eigen terrein.

reserveren 0616350758