sm fantasyBDSM hotel

BDSM hotel SM Fantasy. Het particuliere meest waanzinnige bdsm hotel van Nederland. Voor de simpele sm mensen tot de degene onder ons die van het extreme sm spel houden. Bezoek ons discrete sm palace en kom genieten van de uiteenlopende faciliteiten die hier aanwezig zijn. Maak je fantasie en genot waar. Breng je verlangens tot uiting. Ga je voor soft sm, hard sm of ben je extreem fetish?

In ons bdsm hotel komen verschillende doelgroepen. Stellen vriend, vriendin, getrouwd met hun eigen partner omdat ze met de kinderen zitten. Minnaar, minnaressen die vreemdgaan. Maar ook meesters en meesteressen met een sub of slaaf weten ons goed te vinden. Wij zijn geen openbaar hotel of sm club. Maar hebben een besloten particulier locatie. Gezellig en laagdrempelig.

BDSM hotel

Onze locatie ligt midden Nederland op de grens van Gelderland en Brabant. Omgeving Zaltbommel. Makkelijk aan te rijden en is van uit alle delen van het land goed bereikbaar. Gasten uit Belgié en Duitsland weten ons ook te vinden. En zijn zeer tevreden.

Boek in ons hotel een kinky kamer, een sm kamer,  sm studio of een sm kelder. Alles bieden wij aan. Je kan de sm ruimtes huren voor een minimale reservering van 2 uur. Maar je kan ook bdsm overnachten. Alle sm ruimtes kunnen afzonderlijk van elkaar geboekt worden. In combinatie met een heerlijk arrangement wat wij aanbieden, maar je kan natuurlijk zelf ook je wensen naar voren brengen. Heb je speciale plannen maak het ons kenbaar en wij zorgen dat je in een warm gespreid bedje komt.

Discretie

Discretie staat bij ons voorop. Daarom boek je bij ons zonder creditcard en legitimatie. Wij zijn dan ook het enige bdsm hotel waar je 100% anoniem je sm spel kan spelen. Ben je benieuwd geworden na wat wij je kunnen bieden? Boek dan nu ! Parkeren gratis op privé terrein.

prijs overnachting voor 2 personen

Zonder ontbijt €250,-

Met ontbijt €290,-

Reserveringen 0616350758