sm fantasyLove hotel

SM Fantasy. Het love hotel van Nederland waar je 24/7 erotische kamers boekt. Geen zin in een standaard kamer? boek dan een sm kamer in ons kinky hotel. Wat bieden wij? Spanning, erotiek, romantiek en nog veel meer. Niks is extreem voor ons en je kan hier dan ook gewoon je ding doen. In alle rust en vrijheid achter gesloten deuren. Voor wie is SM Fantasy? Natuurlijk voor iedereen die van sm houd en discreet wil blijven.

De mensen die fetish wensen hebben kunnen ook in ons love hotel terecht.

Love hotel Utrecht, Den Bosch

Je vind ons in een driehoek van Utrecht Den Bosch en Tiel. Speel sm, geniet van de spannende momenten die onze kamers je bieden in een geweldig vrij gelegen pand langs de a2. Nog nooit was jou sm avontuur zo discreet. Kom met je vreemdgaan partner of speel je spel met je eigen speel partner. Speel met vrienden en boek een sm party

Verreik je seks leven met een sm kamer of een sm studio  of een sm kelder. Onze sm ruimtes zijn voorzien van eigen sanitair. En je hoeft met niemand rekening te houden. Het ontbreekt je aan niets. Iets lekkers is er altijd te vinden na het sm spel.

SM Fantasy. Het rendez vous hotel, de vrij gelegen locatie voor iedereen die de perfecte sm ruimte zoekt met volledige privacy. Wij zijn een daghotel, met een kamer per uur. Maar natuurlijk bieden wij in ons hotel per uur ook de mogelijkheid om heerlijk te overnachten. Een bdsm bed and breakfast behoort dan ook tot de mogelijkheden die SM Fantasy bied. Heerlijk vertoeven in onze vrijstaande sm chalet op het terrein. Met of zonder ontbijt te reservenen, en in de avond uren nog heerlijk na genieten met een sigaretje en wijntje in onze mooie tuin.

Wacht niet langer en boek een sm ruimte, laat je verassen door wat wij je bieden boek nu!

 

Parkeren gebeurd achter gesloten hekken op ons eigen privé terrein en is volledig discreet.

reserveren 0616350758