sm fantasyHotel per uur

Hotel per uur-sm fantasy

 

Zoek je een geheime locatie voor jouw sm avontuur? Boek dan een hotelkamer per uur in rendez vous hotel ‘SM Fantasy’. Wij zijn een kinky hotel met sm kamers. Beter bekent als 50 tinten grijs. Uniek in zijn soort. Ben je uitgekeken om een normale standaard kamer te boeken? Durf dan eens aan te komen in ons unieke erotisch hotel.

Hotelkamer per uur

Wat jullie als stel nergens vinden, vind je bij ons wel. Meer spannende kamers met mogelijkheden om je erotische avontuurtje een booster te geven. Als je een bezoek brengt en je boekt een hotelkamer voor een uur of een kamer voor een paar uur ontbreekt het je aan niets. Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien, hebben eigen sanitair en beschikken over voldoende speelmateriaal om leuke spelletjes te spelen. Wij verhuren kamers per uur maar je kan sinds kort ook een heerlijke bdsm b&b boeken. Inclusief uitgebreid ontbijt. Deze overnachting vind plaats in onze sm studio geheel vrijstaand.

De sm studio beschikt over een uitgebreid assortiment attributen, wat er in een goede sm ruimte aanwezig moet zijn. Zo hangen er 2 seks schommels. Genoeg plezier dus.

hotel per uur

Onze locatie is zeer discreet en goed bereikbaar. Ligging tussen Utrecht Den Bosch en Tiel, omgeving Zaltbommel. Afslag 2 min vanaf de a2, landelijke ligging maar niet geheel afgelegen. Een top locatie om jou SM fantasy uit te laten komen.

Verleg je grenzen en boek een hotelkamer per uur in sm tinten of blijf erotisch overnachten, laat je meeslepen in de wereld van sm en kinky. En ervaar een ander genot met je eigen partner of je secret partner. Het aantal uren dat je boekt bepaal je zelf.

Jullie zijn ten alle veilig in ons geheime kinky hotel.

Parkeren kan binnen gesloten hekken op onze privé parkeerplaats. Laat je verassen en boek nu bij SM Fantasy, iedereen voelt zich hier thuis.

reserveren 0616350758