sm fantasyExtreem sm

extreem sm- sm fantasy

Hoi!. Zoek je een locatie waar je extreem sm avontuur kan beleven? Bezoek dan SM Fantasy en boek een sm kamer  sm studio of een bdsm kelder voorzien van alle attributen. Uniek vrij gelegen locatie waar iedereen zij extreme fetish beleefd. Ons sm palace bevind zich midden Nederland en is voor iedereen heel goed bereikbaar. Je boekt bij ons een kamer per uur, maar je kan ook een geweldige bdsm bed and breakfast boeken. Wij bevinden ons omgeving Den Bosch, Utrecht en Tiel. Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Extreem sm

Wie van extreem houd is bij SM Fantasy op de juiste plek, we zijn een rendez vous hotel in sm styl. Met fantastische fetish mogelijkheden. De discrete ligging en het decor van de landelijke locatie maken het geheel compleet van dit kinky hotel. Nostalgie, spanning en gastvrijheid maken het geheel zeer aantrekkelijk.  Je kan 24/7 reserveren. En alles is tot n de puntjes geregeld voor de gasten.

Wie zijn er welkom in ons love hotel? Meesters en meesteressen met subjes en slaafjes, maar ook iedereen die met zijn eigen partner, vriend of vriendin een kinky avontuur wilt beleven. Beleef een extreem seks avontuur in het diepste geheim en blijf anoniem. Verras je partner en boek bij SM Fantasy. Speel nursing, en maak gebruik van onze gynaecologestoel. Of speel pony play in onze paardenstallen. Verkleed je als baby en speel adult baby. Ja dit alles is mogelijk in ons extreem kinky palace.

Heb je de locatie nodig voor een foto shoot kan je ook een beroep op ons doen. Wij bieden de ideale setting ook als je als meesteres een top locatie zoekt, kan je alles afhuren. Alle ruimtes boek je discreet. Wij vragen geen creditcards en legitimatie alleen een borg als je de ruimtes betreed. Wanneer ja alle netjes achterlaat en op tijd eruit gaat krijg je de borg natuurlijk terug.

Parkeren achter gesloten hekken, dus niemand weet dat je hier bent

reserveren 0616350758