sm fantasySm ruimte met gynaecologestoel

Tarieven- SM Fantasy

Zin in sm spelletjes in een spetterende sm kamer? Kom en boek de perfecte sm ruimte met gynaecologestoel bij SM Fantasy. Het sm palace van Nederland waar iedereen in het geheim sm kan spelen. SM Fantasy onderscheid zich in alle opzichten van andere sm locaties. Waarom? Nou omdat het hier zo aangenaam discreet is. Nergens vind je bijna een compleet ingerichte sm studio met diverse sm ruimtes.  Onze sm studio heeft bijvoorbeeld inderdaad alle grote attributen inclusief de gynaecologestoel.

Ongeremd spelen dat is wat je kan bij SM Fantasy. Het rendez vous hotel op gebied van fetish en sm. Boek een bdsm kamer voor een paar uur of reserveer een bdsm bed and breakfast in ons sm huis. Voor velen beter bekend als een kinky bed and breakfast. Of boek een aantal sm nachten als sm vakantie.

Kom met je speel partner voor een adult baby spel of speel pony play in onze paardenstallen.

SM ruimte met gynaecologestoel Utrecht, Den Bosch, Tiel, Zaltbommel

Houd je van puur sm? Huur dan eens onze kille en koude sm kelder, lekker ruig. Sm Fantasy is van alle markten thuis boek een ruimte voor een sexy sm foto shoot Heb je andere wensen dan kan je ons altijd bereiken 24/7 sm spelen.

Het SM Fantasy is zeer goed te bereiken en ligt in het midden van Nederland, dus voor iedereen goed aan te rijden, je vind ons langs de snelweg a2 tussen Utrecht Den Bosch en Tiel bij Zaltbommel. Bij ons vind je voor al je extreme sm wensen de perfecte ruimte. Begin je met sm of ben je doorgewinterd, in ons privé huis ontbreekt het je aan niets.

Parkeren gebeurd achter gesloten hekken en is gratis evenals alle drankjes in de gevulde mini bar. Laat je verassen en boek een op een fantastische locatie jouw geliefde sm ruimte

Reserveringen 0616350758