sm fantasyKinky vakantie

Tarieven- SM Fantasy

Ben je toe aan een kinky vakantie? Boek dan een kinky vakantie in het allerbeste rendez vous hotel van Nederland. Ons discrete love hotel ligt in het midden van van het land tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Grens Brabant/ Gelderland. Dus zeer centraal en makkelijk bereikbaar. Verleg je grenzen en boek een vakantie in erotische sferen. Op onze erotisch hotel boerderij hebben wij alle kinky mogelijkheden die jij je maar kan bedenken.

Kinky vakantie Nederland

Sm Fantasy beschikt over kinky huisjes volledig ingericht voor de sm liefhebbers en degene die een bepaalde fetish liefde hebben. Je kan bij ons diverse arrangementen boeken voor een kort of een lange verblijf met je eigen partner of met een speelpartner. Wij zijn laagdrempelig en iedereen voelt zich thuis bij SM Fantasy. Het meeste ideale sm avontuur beleef je op onze locatie.

Heb je met je partner geen tijd voor een vakantie maar wil je wel de sfeer van onze sm studio proeven boek dan de kamer per uur. Wij zijn niet alleen een perfect vakantie adres maar ook een  daghotel in sm sfeer. Ook als je ons hotel per uur bezoekt zul je het gigantisch naar je zin hebben.

Kinky locatie

Wat ook mogelijkheden bied in ons spannend hotel is de locatie huren voor een sm fotos hoot. Onze sm kelder leent zich daar perfect voor. Je kan een eigen fotograaf meenemen. Heb je die niet dan kan je een beroep op ons doen. Laat je verassen en boek een sm kamer naar wens. Alle sm ruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Er is voor iedereen een mogelijkheid om zijn fantasie, werkelijkheid te laten worden.

Parkeren

SM Fantasy blijft in alle opzichten discreet voor iedereen die een bezoek aan ons brengt. Het parkeren gebeurd letterlijk achter gesloten poort deuren. Ongezien erin en eruit.

Reserveren 0616350758