sm fantasyspannend hotel

Boek nu bij SM Fantasy een paar uur een sm ruimte voor jouw sm avontuurtje. SM Fantasy is een spannend hotel midden Nederland tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Ligging is langs de a2 en a15. Laat je verassen door wat wij te bieden hebben. Geef je eigen fantasie de vrijheid en kom genieten met volle teugen van onze sm studio. Onze sm studio is compleet ingericht en voorzien van alle grote attributen. Reserveer 24/7 een sm kamer in deze geweldige sm boerderij.

Wie van fetish houd kan in ons spannend hotel de sm kelder boeken. Kort door de bocht is er voor een iedere wel een sm ruimte naar wens.

SM Fantasy is het meest spannende hotel en vooral het meest geliefde discrete hotel op alles betreft gebied van sm. Ons spannende rendez vous hotel is voor iedereen toegankelijk boven de 18 jaar.

In ons kinky hotel kun je diverse sm kamers boeken, soft kinky kamers en harde sm kamers. De kamers in ons hotel hebben alle eigen voorzieningen. Zoals eigen sanitair, maar ook een minibar en gezellige barokke stoelen. De kamers zijn voorzien van led verlichting en een gezellig muziekje. Kortom het ontbreekt je aan niets.

Ons hotel verraad aan de buitenkant niet wat er aan de binnenkant aan sm fantasie te beleven is. Dit blijft in ons spannende hotel binnen gesloten deuren. Als je bij SM Fantasy een sm ruimte boekt dan blijf je ten alle tijden volledig anoniem. Breng je een bezoek voor jou erotische avonturen dan zal er nooit iemand achter komen.

Onze spannende kamers zijn te reserveren als kamer per uur maar ja kan ook heerlijk erotisch overnachten met je partner. Bij een overnachting heb je de keus om na je wilde nacht in de ochtend van een lekker ontbijtje te genieten.

prijzen voor 2 personen in onze sm studio.

2 uur  150,- meerdere uren te reserveren, vanaf 17.00 rekenen wij een avond toeslag

overnachting zonder ontbijt €250,-

met ontbijt €€290,-

Reserveren 0616350758