sm fantasyKinky hotel suite

Boek een kinky hotel suite in SM Fantasy. Voor wie is SM Fantasy een ultieme plek? Natuurlijk voor iedereen die in het geheim zijn ultieme het avontuurtjes wil beleven. Het sm rendez vous hotel gelegen midden Nederland. In een driehoek van Utrecht Den Bosch en Tiel, dichtbij Zaltbommel op de grens van Brabant en Gelderland. Je kan bij ons terecht voor een kamer per uur, voor een paar uur maar ook voor een leuke kinky b&b. SM Fantasy is dus een dag hotel maar je kan dus ook heerlijk overnachten.

Kinky hotel suite

Ons hotel beschikt over verschillende kinky hotel suites alle met eigen voorzieningen, dus discretie is gewaarborgd. Zo hebben de kinky hotel suites een eigen ingang, een eigen zithoek een mini bar en natuurlijk eigen sanitaire voorzieningen.

SM Fantasy het kinky hotel van Nederland waar iedereen achter gesloten deuren zijn spel kan beleven. Wij hebben de beschikking over diverse sm kamers en over een geweldige sm studio met alle attributen die een sm spel compleet maken. We zijn er voor de doorgewinterde sm klanten maar ook voor diegene die eigenlijk een hotelvooroverdag zoeken voor een gezellige kamer voor 2. Wie helemaal anoniem wilt verblijven en een onopvallend adresje zoekt om plezier te beleven kan bij ons terecht.

Kom met je minnaar, minnares of je eigen partner naar ons toe en beleef spannende uurtjes in ons love hotel. Voor degene die nikst met sm of fetish hebben, kunnen wij ook een romantische kamer aanbieden. Ons geweldige hotel overdag is dus ook voor de partners die stiekem een kamer willen boeken als ze vreemdgaan en een super discreet adres zoeken. Kom dus naar SM Fantasy en laat je overtuigen door onze geweldige locatie.

Laat je verassen door de vele mogelijkheden in dit hotel per uur, parkeren doe je achter gesloten poorten. Niemand zal ooit weten dat je een bezoekje aan ons hebt gebracht

reserveren 0616350758