sm fantasyhotel overdag

Dayuse hotel-sm fantasy

Zoek je een hotel overdag? Breng een bezoek aan rendez vous hotel SM Fantasy. Ligging tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Je vind ons stiekem langs de a2 nabij Zaltbommel. Wij zijn niet alleen een dag hotel met hotelkamers voor overdag maar hebben ook kamers voor in de avond en de nachtelijke uurtjes. Boek dus 24/7 een kamer.

Je bent welkom met je eigen partner, vreemdgaan partner of je speelpartner. Het maakt niet uit wie je meeneemt, wij staan garant voor een super verblijf als je bij ons een kamer boekt.

 

Hotel overdag

Voor wie zijn onze hotelkamers overdag? Voor iedereen die een super discreet love hotel zoekt met een sm kamer. of een sm studio. Ja wij hebben een compleet ingerichte sm studio. In onze kamers zijn alle attributen aanwezig voor een heet verblijf.

SM Fantasy onderscheid zich van andere erotische hotels. Heb je nou helemaal niets met sm en wil je een mooie romantische kamer per uur boeken? Dan stellen wij je niet teleur. SM Fantasy bied voor de stellen die vreemdgaan en gezellig een spannende kamer willen boeken ook mogelijkheden. Dus laat je niet afschrikken en boek een gewone kamer zonder speeltjes.

Al onze ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben alle eigen voorzieningen. Eigen ingang. Minibar gevuld met water cola en sinas. Gratis koffie en thee, en heerlijke snoepjes om je energie weer op te laden. Alles gebeurd hier volledig discreet. Discreter als deze locatie bestaat er geen een.

De naaste buren uit Belgie en Duitsland weten deze locatie als geen ander te vinden door de hoge discretie die wij te bieden hebben.

Bij ons boek je een hotelkamer per uur of kom heerlijk erotisch overnachten en boek een kinky b&b met of zonder heerlijk ontbijt. Bij ons is bijna alles mogelijk, alles gebeurd in goed overleg. Alle wensen zijn bespreekbaar.

Parkeren gebeurd achter gesloten hekken op ons eigen terrein

Reserveren 0616350758