sm fantasySeks playroom

seks playroom

Zoek je met je speelpartner, meester , meesteres een seks playroom op een top locatie in Nederland? Kom dan naar SM Fantasy en boek een bdsm kamer of een compleet ingerichte sm studio. Onze sex playrooms zijn van alle gemakken voorzien. De locatie staat bekend als een perfecte sm palace waar je je stoutste dromen waar maakt.

Huur een sm kelder, of onze paardenstal voor perfecte speeluurtjes. Geniet in alle discretie van onze sm ruimtes en maak het onmogelijke waar.

Je kan bij ons een sm ruimte voor een aantal uren boeken, een bdsm bed and breakfast boeken met of zonder ontbijt. Maar ook een leuke sm vakantie vieren. Kom en bezoek ons hotel en geniet met volle teugen van jouw seks playroom. Het SM Fantasy is van alle markten thuis als het om sm gaat. Of je een soft spel speelt een hard spel. Of je een bepaalde fetish hebt? Bij ons zijn ook de extremere varianten mogelijk.

Laat je in de playroom heerlijk verwennen, of maakt op onze locatie tussen Utrecht Den Bosch en Tiel de ultieme foto sm foto shoot. Niks is bij SM Fantasy onmogelijk. Maak je dromen waar en boek dus een sm ruimte. Heerlijk met 2 of meerdere personen. Geniet van de vrijheid die wij je bieden in alle discretie op ons terrein. De ligging is vlak langs de a2 makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Het ontbreekt jullie aan niets in onze rooms. Er is een gevulde minibar met fris zoals cola en sinas, flesjes water en gratis koffie en thee.

Je boekt een playroom zonder enige legitimatie. Echter dienen boekingen ver van tevoren wel direct betaald te worden. Dit ivm de overweldigende drukte van onze playrooms. Maar daar zullen jullie alle begrip voor hebben.

Je parkeert op ons eigen erf in de directe omgeving waar onze diverse seks playrooms zich bevinden. Parkeren is geheel gratis achter gesloten poort deuren

reserveren 0616350758