sm fantasyseks hotel

extreem sm- sm fantasy

Boek een sm kamer, een sm kelder of onze sm studio in seks hotel SM Fantasy. Wij zijn het seks rendez-vous hotel van Nederland op gebied van sm. En draaien 24/7. Verleg je grenzen en maak plezier. Waarom kom je naar onze discrete locatie? Omdat je privacy hier volledig beschermd is. Discretie staat hoog in het vaandel bij SM Fantasy.

Bezoek ons seks love hotel met je eigen partner of je speel partner, meester, meesteres, sub, slaaf ? Iedereen is welkom. Wij hebben natuurlijk geen dames hier want wij zijn geen sm club. Maar puur particulier. Wil je toch met je swingers vrienden iets vieren? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

Boek en geniet met je partner van onze diverse kamers per uur of kom heerlijk erotisch overnachten en reserveer een hete kink b&b met of zonder uitgebreid ontbijt. Maak je wensen kenbaar, en kom genieten. Wij zijn 24/7 geopend.

Seks hotel Nederland

Wij zijn het seks hotel van midden Nederland, met sm erotisch getinte thema kamers. Te boeken als dag hotel, als nacht hotel. Ben je een fotograaf en zoek je een mooie locatie voor een sm foto schoot? je ook welkom.

Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben eigen sanitaire voorzieningen. Zo is er gratis koffie thee en fris. en op de kamers is er is altijd wel iets lekkers te vinden. Koekjes, chips en chocolaatjes ontbreken niet na een opwindend heet sm spel. Je huurt de sm kamers all in.

Je vind ons tussen Utrecht Den Bosch en Tiel langs de a2 makkelijk bereikbaar voor iedereen. Omgeving Zaltbommel in een klein plaatsje. Verscholen in het groen vind je onze prachtig landelijk gelegen boerderij. Nostalgisch, en toch een tikkeltje romantisch. Achter gesloten hekken vind je de sm ruimtes in diverse stylen en varianten. De auto’s worden onopvallend discreet geparkeerd. Bij aankomst verwacht je totaal niet dat het om een love hotel gaat op het gebied van sm.

Bezoek ons particuliere seks hotel en laat je verassen van de vele mogelijkheden die SM Fantasy je te bieden heeft.

 

reserveren 0616350758