sm fantasySwingers hotel

Hotel per uur-sm fantasy

Ben je een fanatieke swinger en wil je met je swingers vrienden niet naar een openbare sm club, kom dan naar SM Fantasy. De perfecte discrete en anonieme locatie voor sm swingers. SM Fantasy beschikt over diverse sm ruimtes waar je als swinger heerlijk je gang kan gaan. Je kan een sm kamer of een sm studio boeken voor met z’n 2 maar je kan ook de hele locatie huren om een sm party te organiseren.

Swingers hotel

SM Fantasy is een besloten swingers hotel, kleinschalig maar oh zo discreet en gezellig. Heb je geen behoefte aan potten kijkers en wil je graag volledige privacy, boek dan in ons swingers hotel.

Wij bieden een diversiteit aan kamers aan, dus voor iedereen wat wils. Wij hebben soft kinky kamers en hard kinky kamers. Al onze kamers hebben eigen voorzieningen zoals mini bar, zithoek. Ook beschikken de kamers over eigen sanitaire voorzieningen. In de kamers is altijd iets lekkers te vinden na je wilde avontuurtje.

In ons sm hotel heb je de mogelijkheid om kamers te boeken voor een paar uur maar je kan ook een hete erotische overnachting boeken. De overnachting is te boeken met of zonder ontbijt, maar na een lange nacht swingen heb je natuurlijk stevige trek. Want slapen doen we niet bij SM Fantasy.

SM Fantasy kent geen sluitingstijden en is 24/7 open, natuurlijk wel op afspraak. Kom lekker swingen na een heerlijk avondje stappen.

Onze locatie is gelegen in het midden van Nederland tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Ons pand ligt vrij en landelijk. Dat maakt ons uniek. Dus wil je swingen en wonen je vrienden aan de andere kant van het land, dan spreek je af bij SM Fantasy. Het best trefpunt om te swingen. Wij zijn makkelijk te bereiken langs de a2

Heb je wensen maak het ons kenbaar

Parkeren is gratis en discreet op ons eigen privé terrein.

Reserveringen 0616350758