sm fantasyNieuwste speeltje SM Fantasy

Nieuwste speeltje SM Fantasy

Probeer ons nieuwste speeltje SM Fantasy eens. SM Fantasy heeft de sm studio uitgebreid met een gynaecologe stoel. Dus wie meer spanning wilt beleven is van harte welkom om de stoel uit te proberen in onze sm studio. Wij zijn 7 dagen per week open. Ook voor een spannende bdsm bed and breakfast ben je welkom. Kom met je speelpartner dus naar SM Fantasy, waar je onbegrensde mogelijkheden hebt om een super sm spel te spelen. Plezier en spanning voor 2 of meer. Ja want je kan in ons sm huis ook met meerdere personen spelen.

Voor de soft sm mensen hebben we ook een mooie  sm kamer, als je het rustig aan wilt doen. Je kan in onze tuin heerlijk genieten in de pauze bij een uren lange reservering. Dus ten alle tijden vermaak. Alles wat er in ons SM Fantasy gebeurd is ten alle tijden discreet. Legitimeren is niet nodig.

Benieuwd naar het nieuwste speeltje van SM Fantasy. laat je dan verassen. Wij zijn een bdsm hotel waar je een heerlijke sm vakantie kan houden in eigen land. Houd je van het wat hardere aanpak op het gebied van sm, huur dan onze sm kelder. Ruig en spannend. Deze ruimte leent zich uitstekend voor een bondage spel, en eenzame opsluiting. Ja je hoort het SM Fantasy kent geen grenzen op het gebied van fetish genot.

Alle prijzen zij all in, dus gratis koffie, thee en fris. Bij een kinky b&b krijg je een lekker flesje wijn van het huis. Je kan eventueel ook een leuk arrangement boeken. Of je extra wensen bespreken met de gastvrouw.

Parkeren op ons eigen terrein niet ver van de sm ruimtes vandaan. De auto’s worden geparkeerd achter gesloten poort deuren. Afgeschermd net als in een club, echter zijn een besloten privé aangelegenheid. Boek snel je sm ruimte en maak je stoutste sm dromen waar

 

Reserveringen  0616350758

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.