sm fantasySM behandel stoel

Dominant-sm fantasy

Wie een bezoekje brengt aan SM Fantasy staat verstelt van de velen speelmogelijkheden in onze sm studio. Boek een sm kamer of een sm kelder en maak gebruik van onze behandel stoel, een nieuw speeltje. De SM behandel stoel heeft een rugleuning en beensteunen zodat je lekker comfortabel ligt, als je onder handen genomen word. Geniet van jouw sm avontuur met je eigen partner, je speelpartner je meester, meesteres of je slaafje.

SM behandel stoel

Verveel je je? Ach dat hoeft in deze tijd niet, alle sexclubs zijn dicht dus kom heerlijk bij ”SM Fantasy” spelen. Midden Nederland vind je ons, omgeving Zaltbommel. Wij zijn gericht op stellen, maar wil je met meerdere vrienden je sm spel spelen, dan ben je ook welkom.

Onze studio leent zich voor allerlei leuke sm spelletjes, zoals Adult baby, Nursing, teveel om op te noemen. Heb je andere gedachten en heb je niks met de sm studio en de behandel stoel, dan huur je toch gewoon de paardenstal om Pony play te spelen. Speel buiten in de modder en het zand van onze paardenbak. Zoveel plezier vind je niet op een andere locatie.

Bij SM Fantasy kan je ook langdurig opgesloten worden, geboeid in één van onze kooien onder toezicht van je eigen meesteres. Dit kan in een kleine kooi, maar ook in een grote kooi. Het is maar net wat jij als slaafje wenst.

Als je als stel komt , dus slaaf en meesteres of meester komt kan je ook een bdsm bed and breakfast boeken. De domina verblijft dan in de luxe bdsm kamer en de sub verblijft onderdanig in de kooi. Maar toch als het spel voorbij is in de ochtend uren heerlijk genieten van een lekker ontbijt.

Ja dit alles is mogelijk bij SM Fantasy. Ben je benieuwd naar wat wij jullie bieden neem dan contact op

Reserveringen 0616350758

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.