sm fantasyPlay room

Switch-SM Fantasy

Zoek je een play room om jou sm dromen waar te maken? Zoek niet verder en kom naar de meest gigantische locatie in Nederland waar je in alle discretie jouw sm spel kan spelen. Ja bij SM Fantasy vind je alles wat je nodig hebt om stiekem te spelen. Wat wij aanbieden is uniek. Een compleet ingerichte vrij gelegen sm studio voor een hard spel of een sm kamer voor een soft spel. Bij ons kan het allemaal. Je kan zelfs een sm kelder huren als je van het ruige werk houd en van een bondage spel.. De sm ruimtes zijn voor iedereen te boeken overdags voor een paar uur, maar ook voor een spannende bdsm bed and breakfast.

Play room locatie

Je vind ons SM Fantasy op een zeer gewilde locatie , natuurlijk heel goed te bereiken tussen de grote steden Utrecht en Den Bosch langs de a2op de grens van Brabant en Gelderland. Kom als meester of meesteres met subs en slaven. Speel pony play  in schroon stro  of smerige paarden vijgen. Speel nursing, ja want we hebben in onze studio nu ook een gynaecologestoel. Dat maakt de pret wat completer. Fetish pret voor 2 of meerdere personen. Iedereen is welkom in onze SM Fantasy.

Laat je meeslepen in een wereld van sm plezier op een geweldige plek. Waarvan nooit iemand erachter zal komen dat jij hier jouw sm wensen waar kon maken. Dus boek een bdsm kamer

sm ruimtes faciliteiten

Onze sm ruimtes hebben allen eigen voorzieningen. Zoals douches en toiletten. Voor iedereen is er een lekker snoepje te vinden als je sm avontuurtje voorbij is en je even wilt bijkomen. Neem van het huis een blikje fris of geniet van een kop koffie. Dit alles bij de prijzen inbegrepen. Zodat je nooit achteraf voor verassingen komt te staan. SM Fantasy is de plek waar je moet zijn. Zelfs voor een sm foto shoot

Parkeergelegenheid is er genoeg en ook gratis bij de ingang van de sm kamers. Laat je dus verassen en reserveer één van onze sm ruimtes.

Reserveringen 0616350758