sm fantasyAnonieme kamer

Boek 24/7 een anonieme kamer in love hotel SM Fantasy. Wij zijn een spannend hotel waar je een kamer per uur kan boeken. Maar ook een hete kinky b&b kan reserveren met of zonder ontbijt. Je kan bij ons terecht met je eigen partner, met je speelpartner of wie dan ook. Ben je sm gericht of zoek je gewoon een zeer discrete plek om heerlijk te vertoeven? Bij ons kan je ten alle tijden terecht.

Anonieme kamer

SM Fantasy is het meest populaire rendez vous hotel in Nederland waar je alle type kamers vind. Natuurlijk is de basis een mooie sm kamer of een compleet met attributen ingerichte sm studio. Heb je niks met sm? Dan hebben wij op deze discrete locatie ook sfeervolle romantische kamers. Voor meer informatie gewoon even bellen.

In onze anonieme kamers blijf je ten alle tijden discreet en het ontbreekt je aan niets. Zo is er een gezellige zithoek, een mini bar en altijd iets lekkers te vinden. Alle anonieme kamers worden geboekt zonder creditcards en legitimatie. De ruimtes beschikken over eigen voorzieningen zoals douche, toilet en wastafel.

Anoniem een kamer huren midden Nederland

De locatie van ons geheime sm hotel vind je in het midden van het land, tussen Utrecht , Den Bosch en Tiel. Dicht langs de A2. Makkelijk bereikbaar op de grens van Brabant/Gelderland. Onze naaste buren vinden dit ook een hele fijne plek en brengen dan ook regelmatig een bezoek aan SM Fantasy.

Anoniem hotel overdag

Wilde spelletjes spelen in het diepste geheim. Kom en boek een kamer in ons hotel overdag. Geniet van ons erotisch hotel en proef de sfeer van de kamers en de erotiek. Geniet van het veilige gevoel in ons daghotel. Onze kamers zijn ook te boeken in combinatie met een leuk arrangement, en een eventuele persoonlijke wens. Parkeren gebeurd op ons eigen terrein en is gratis.

Reserveren 0616350758