sm fantasyNieuws

kinky hotel

Nieuws

In dit nieuws bericht melden wij dat we tijdens de Corona crisis gewoon open zijn, we laten tenslotte alleen stellen toe. En bij ons is er geen sprake van meerder groepen mensen. Wij zijn een besloten privé locatie. Wij hoeven als gastvrouw ook niet mee de kamers in. Dus de 1,5 afstand formule werkt bij ons prima. Wij verzekeren jullie ervan dat het een top verblijf zal zijn. Dus wil je veilig iets leuks te doen hebben? Vertrouw dan op SM Fantasy.

De 2e golf Corona komt eraan, maar SM Fantasy blijft gewoon open

SM Fantasy was al netjes en schoon, maar nu zetten we extra de puntjes op de i ivm het risico van Corona.

Nieuws SM Fantasy, het meeste anonieme en discrete SM Palace van Nederland. SM Fantasy is een hot item, voor iedereen met een bepaalde fetish of sm voorkeur. Boek een kamer per uur in ons hete sm rendez vous hotel

Iedereen is welkom in ons SM Fantasy. Wij zijn een particulier, SM Palace waar je al je behoeftes op het gebied van SM waar kan maken. Je moet natuurlijk wel voor je eigen speelpartner zorgen, maar er zijn genoeg wegen te bewandelen om jouw sm contact te zoeken.

Heb jij je sm partner gevonden ? Dan heb je alle mogelijkheden zoals ; buitenspelen, pony play, nursing, adult baby, spanking, bondage, latex, opsluiting, overnachtingen, weekenden, vakantie, sm party, alles besloten en zeer discreet.

Weet je uit verveling niet wat je in deze moeilijke tijd moet doen om er even met je partner tussen uit te knijpen? Boek dan een sm studio , een sm kelder of een kinky b&b. 

Dit is dezelfde overnachting als een bdsm bed and breakfast

Zoals altijd staat SM Fantasy in deze tijden garant voor een super verblijf in één van onze sm ruimtes. Wacht niet en laat je verassen door wat wij je bieden. Waar alles op slot zit, zetten wij onze deuren voor jouw speelplezier open.

reserveringen 0616350758