sm fantasyFetish hotel

Switch-SM Fantasy

SM Fantasy is het meest fetish hotel van Nederland. Gewaagt op alles wat betreft sm gebied. Iedereen vind hier zin favoriete sm ruimte. Zoek je een sm studio? Of een koude en kille sm kelder? Breng dan een bezoek aan dit geweldige fetish hotel. Wij zijn het meest discrete hotel van Nederland

De mogelijkheden zijn oneindig als je als Meester , Meesteres met je sub of slaaf komt. Natuurlijk kan je ook met je eigen vriend, vriendin of partner komen. Want wij hebben voor iedereen de juiste sm kamer. Er zijn soft sm kinky kamers of hard sm kamers.

Boek een kinky kamer voor een soft sm spel of betreed de compleet ingerichte sm studio. Met je speelpartner. Wil je met meerdere mensen een bezoekje aan ons hotel brengen en een wild avontuur organiseren zoals een sm party dan kan dat ook. Onze locatie bied genoeg ruimte voor meerdere personen.

Wij onderscheiden ons van andere fetish hotels omdat wij volledige privacy aanbieden. Iedereen blijft bij ons discreet. Wij boeken de kamers zonder creditcards en legitimatie. Dus niemand zal ooit weten dat je een bezoekje aan ons hebt gebracht.

De sm ruimtes zijn te boeken voor een aantal uren maar je kan ook heerlijk erotisch overnachten. Na een wilde bdsm bed and breakfast met een heerlijk ontbijt kan je er weer flink in het dagelijks leven tegen aan. Boek een korte sm vakantie ja dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Alle sm ruimtes zijn los van elkaar of in combinatie met elkaar te boeken

Je vind SM Fantasy in het midden van Nederland tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel, dichtbij Zaltbommel. Ook makkelijk te bereiken vanuit de grens Belgie en Duitsland. Ons fetish hotel is uniek in het groen gelegen en is erg geliefd.

Wil je meer informatie? Het makkelijkste is per tel. Maar wil je discreet blijven kan je ook mailen.

Wij zijn 24/7 geopend.

Er is genoeg parkeer mogelijkheid op ons eigen terrein. Gratis!

Reserveringen 06 16350758