sm fantasySubmission room

Submission room-sm fantasy

Zoek je een submission room? Om het perfecte sm spel te spelen. Ben je meester of meesteres? of ben je slaaf of slavin? Wacht niet langer en boek één van de sm ruimtes bij SM Fantasy. SM Fantasy staat bekend als de meest discrete sm locatie in Nederland als het om het huren van een bdsm kamer gaat. Je vind ons in een driehoek van Utrecht Den Bosch en Tiel. Niet ver van Zaltbommel in een klein gehucht langs de snelweg.

Submission room

Onze locatie is zeer makkelijk bereikbaar en ligt zeer verscholen in het groen. Dus voor iedereen die van het sm spel houd de perfecte locatie om geheel anoniem te blijven. Onze submission rooms zijn allen zeer compleet ingericht. Je boekt naar keuze een room voor soft of hard sm. Je kan bij ons alle kanten uit.

Wat denk je van een heerlijke bdsm bed and breakfast overnachting? Dit als alleen een overnachting maar ook met een heerlijk groot ontbijt in de ochtend uren voordat je vertrekt. Als je een wilde nacht hebt gehad. Ja want in onze ruimte speel je echt de hele nacht door. Het is ook heerlijk om buiten te vertoeven met je hapjes en je drankjes.

Kortom velen mogelijkheden bieden wij voor jullie SM Fantasy. Boek een submission room naar keuze en laat je verassen met een heerlijk arrangement voor jouw en je partner.

Wat nog veel belangrijker is bij SM Fantasy boek je alle ruimtes zonder creditcards en legitimatie. Dus discretie ten top. Op het moment van een reservering per app, sms, mail vertellen we je alle ins en outs om bij ons veilig te reserveren. Zonder sporen achter te laten.

Parkeren gebeurd ook allemaal zeer discreet en anoniem achter onze gesloten hekken. Niemand zal ooit weten dat je een bezoekje bij ons hebt gebracht dus boek nu

reserveren 0616350758