sm fantasyDokters spel

Bondage kamer-SM fanatasy

Zoek je een fantastische sm ruimte om met je speelpartner op het gebied van sm een spannend dokters spel te spelen? Wacht dan niet langer en boek een bdsm kamer bij SM Fantasy. Wij verhuren diverse sm ruimtes voor iedereen die van beginnend tot doorgewinterde van sm houd. Is jou liefde zeer groot voor sm spelletjes? Bij ons komt iedereen aan zijn trekken. Je vind ons in het midden van Nederland tussen Utrecht Den Bosch en Tiel. Niet ver vanaf Zaltbommel in een klein plaatsje langs de snelweg voor iedereen goed bereikbaar.

Dokters spel

Onze bdsm kamer hebben alle eigen voorzieningen zoals douche toilet en wastafel. Wie wil er nou niet net als toen we jong waren doktertje spelen. In het sm spel is het natuurlijk een spannende uitdaging, het blijft immers een spel. Kom met jouw meester of meesteres naar SM Fantasy en maak je stoutste dromen waar. Als je niet als doktertje wilt spelen kun je ook andere leuke spelletjes doen. We hebben voor iedereen wel de geschikte sm ruimte te huur.

Reserveren gaat op alle manieren, per tel, app, sms of per mail. Wij werken niet met kalenders in onze website omdat wij graag persoonlijk contact met onze klanten willen hebben. En bij een reservering is het voor de klanten altijd fijn als er persoonlijk contact is. Dan kan je al je vragen stellen. En kom je achteraf niet voor verassingen te staan.

Het is wel zo ivm de drukte dat wij onze sm ruimtes ten alle tijden bij een reservering vooruit laten betalen. Zo ben je verzekerd van een ruimte en wij zijn verzekerd dat onze ruimtes verhuurd zijn. Boek dus nu een sm ruimte en laat je verassen door de unieke ligging en de discretie die wij je te bieden hebben. Het zal jullie niet teleurstellen. Je kan bij ons ook een heerlijke bdsm bed and breakfast boeken

Parkeren gebeurd achter besloten hekken

Reserveren 0616350758