sm fantasyBallbusting spel

Straf- sm fantasy

Ben jij in voor een ballbusting spel met jouw Meester of Meesteres? Wil je graag een paar letterlijk blauwe ballen hebben? En helemaal kapot de tent verlaten, gestraft en wel. Boek dan nu op een geweldige discrete locatie een bdsm kamer voor jou ballen de kans te geven rot getrapt te worden. Laat je vastbinden in het schandblok of aan het andreas kruis, en laat jouw Meester of Meesteres erop los trappen. Voel de kick van de pijn die je ondervind en geniet ervan met volle teugen.

Ballbusting spel

Je vind onze sm ruimtes niet ver onder de rook van Utrecht en Den Bosch ongeveer in het midden van Nederland. Een makkelijke locatie om te bereiken, en van jouw ballbusting spel uurtjes te komen genieten. Als je langer van getrapte ballen wilt genieten dan kan je bij ons ook een bdsm bed and breakfast boeken. Op deze manier kom je nog beter aan je trekken. En kan je tussendoor in de nacht ook nog pauzeren. Zodat je er weer tegen aan kan.

Onze sm ruimtes zijn alle gemakken voorzien en het ontbreekt je aan niets als je een spel komt spelen. In de ruimtes is het zeer goed vertoeven. Zo is er in iedere ruimte eigen sanitair, een eigen zithoek met een minibar gevuld met gratis fris. En onbeperkt koffie en thee. Kortom des te meer reden om bij SM Fantasy een heerlijke sm ruimte te boeken. Pak dus nu je kans en boek een bdsm kamer.

Je kan discreet een reservering maken en je hoeft je niet te legitimeren. Het enige wat wij verwachten zijn normen en waarden, en dat je na je spel onze sm ruimtes netjes achterlaat. Meer vragen wij niet. Wat ook belangrijk is is dat je op tijd de ruimte verlaat ivm de reserveringen die we erachter aan hebben. Maar dat spreekt voor zich.

Parkeren gebeurd discreet op onze eigen parkeerplaats.

Reserveren 0616350758