sm fantasyToys room

 

 

 

Zoek jij met je speelpartner een toys room? Wacht niet langer en boek een pikante sm kamer of een hete sm studio bij SM Fantasy. Alles onder 1 dak vind je op ons terrein. Wij hebben de beschikking over een top locatie als het gaat om discretie en privacy om stiekem jouw sm spel te spelen. Je vind ons tussen de grote steden Den Bosch en Utrecht. Niet ver van de a2 af. Makkelijk aan te rijden voor iedereen. Ook voor onze naaste buren is de locatie makkelijk bereikbaar. Wij zijn de hele week geopend.

Toys room

De sm ruimtes hebben alle eigen voorzieningen. En wij doen ons best om het iedereen naar de zin te maken. Dit lukt ook aardig. Door de jaren heen zien wij veel terug kerende klanten. Ben je meer fetish en houd je meer van een ruigere sm ruimte? Huur dan onze sm kelder om een perfect bondage spel te spelen. Dit is ook een form van een toys room maar net even anders. Zoals je ziet kan je voor alle type sm faciliteiten bij SM Fantasy terecht.

Wil je meer als alleen een aantal uurtjes sm spelen in één van onze sm ruimtes? Boek dan eens een compleet verzorgde bdsm bed and breakfast. Dit kan alleen als overnachting. Maar je kan m ook met een heerlijk ontbijt reserveren. Deze overnachting vind plaats in ons sm huisje. Volledig ingericht met alle toeters en bellen. Deze ruimte is te boeken met meerdere personen. Heb je een leuk feestje te vieren? Bel dan snel naar SM Fantasy.

Over het parkeren hoef je op onze locatie geen zorgen te maken. Want er is genoeg plek waar je discreet je auto achter gesloten poort deuren neer kan zetten. Doe eens gek en laat je verassen. Twijfel niet en boek nu één van onze top kamers. Velen gingen je voor. Laat je verassen boek nu!

Reserveren 0616350758