sm fantasySwitch

Switch-SM Fantasy

Ben jij een switch? En houd je van extreem sm spelen? Boek dan nu een geweldige sm kamer in het meest geweldige sm domein midden Nederland. Bij SM Fantasy is bijna alles mogelijk. Als je de ultieme sfeer wilt beleven om met jou speelpartner in crime. Kom dan naar ons toe. Als switch verander je of in dominant of in sub. Extreem spelen is bij ons mogelijk voor iedereen. Het huren van diverse sm ruimtes behoort tot de mogelijkheden.

Je vind onze locatie tussen Utrecht Den Bosch en Tiel. Vlak langs de snelweg en makkelijk bereikbaar in het midden van het land. In deze moeilijke periode is het een uitlaat klep als jij switch bent een een sm spel met je partner wilt spelen. Maak kennis met onze sm ruimtes. Veel variatie van een soft sm kamer tot een volledige sm studio . Of wat denk je van een mooi pony play spel in onze echte paarden stallen. Het ontbreekt jullie aan niets als je bij ons een bezoekje brengt. Een leuk arrangement behoort ook tot de mogelijkheden.

Switch

En wat denk je van de discretie wat wij je bieden, alles gebeurd in volledig privacy. Je kan bij ons anoniem spelen. Als je een ruimte huurt zie je geen andere personen. Niemand weet ooit dat je een bezoek aan SM Fantasy hebt gebracht. Heb je bepaalde wensen ? Maak het aan ons kenbaar.

Parkeren gebeurd achter een gesloten poort deur. Hierbij zou je denken aan een club maar dat zijn wij in de verste verte niet. Laat je verassen en boek nu de sm kamer die jij wenst te boeken. Je kan bij ons ook terecht voor een bdsm bed and breakfast. Dus heb je niet genoeg aan een paar uur spel? Dan boek je gewoon een super geile overnachting. Nogmaals bij ons komt iedereen aan zijn trekken Natuurlijk moet je 18 jaar of ouder zijn om onze locatie te betreden.

Als je reserveert dan is dat zonder creditcard en legitimatie.

 

reserveren 0616350758