sm fantasyStraf

Straf- sm fantasy

Wil jij straf van jouw meester of meesteres? Schroom niet en heb het lef om een bdsm kamer of een sm studio te reserveren bij SM Fantasy. Kom naar deze fantastische locatie en boek jouw sm ruimte. Je bent ten alle tijden welkom . Natuurlijk moet je wel de leeftijd van 18 jaar hebben. Bij ons kan je diverse vormen van de bdsm wereld beleven, het is maar net op welk doel je gericht bent.

Onze locatie onderscheid zich van andere locatie dar het bij SM Fantasy zeer discreet is. Niemand zal ooit weten dat je bij ons een bdsm kamer of een sm studio hebt geboekt. Je reserveert bij ons dan ook zonder enige legitimatie. Je vind ons tussen de grote steden Utrecht en Den Bosch vlak langs de a2. Grens Brabant/Gelderland.

Onze sm locatie is besloten wij zijn dus geen sm club. Als je een ruimte betreed blijf je dus volledig discreet. Onze sm ruimtes beschikken alle over eigen voorzieningen. Zoals eigen douche toilet en wastafel. Eigen discrete ingangen zorgen ervoor dat je anoniem blijft. In de sm ruimtes is van alles te vinden voor een goed verblijf. Er zijn ook heerlijke versnaperingen na afloop te knabbelen. Je hoeft alleen een goed humeur mee te brengen. En de rest komt goed.

Wij zijn gericht op stellen maar wil jij met je vrienden groep komen ben je ook welkom. Vraag naar de mogelijkheden. Want er is hier veel mogelijk.

Straf

Wil jij een flinke straf dan kan je ook een super mooi bondage spel spelen in onze sm paarden stallen/sm kelder. Ook hier is een schandblok aanwezig voor een denderend sm spel. Laat je opsluiten in de kooi of in het schandblok. Terwijl jouw domina op een stoel toe zit te kijken naar hoe jij je gedraagt.

Parkeren gebeurd achter gesloten poort deuren niet ver van de sm ruimtes. En is gratis.

Reserveer dus snel je ultieme ruimte wacht niet langer.

Reserveren 0616350758