sm fantasySpanking room

Spanking room-sm fantasy

Ben je op zoek naar de perfecte spanking room? Kom dan naar SM Fantasy. Boek een sm kamer, een sm studio of een sm kelder om jouw spanking spel te spelen. Bij SM Fantasy kan alles. Op het gebied van de sm zijn legio van mogelijkheden. Kom daarom met je meester, meesteres één van onze sm ruimtes bezoeken. Als je eenmaal in ons geweldige sm locatie bent geweest. Wil je nergens anders meer sm spelen. Iedereen met een bepaalde fetish is welkom. En in goed overleg kan je ook je wensen kenbaar maken.

Spanking room Utrecht, Den Bosch, Tiel, Zaltbommel

Je vind onze locatie midden Nederland op een geheime vrijstaande locatie niet ver van de a2 en de a15. Tussen de grote steden. Utrecht en Den Bosch. Onze locatie is zeer discreet. Of je dominant of sub speelt, maakt niet uit. Legio van mogelijkheden op het gebied van sm. Diverse speelruimtes maken het decor compleet. Dus voor iedereen de juiste ruimte om te spelen. Speel soft sm of hard sm. Boek dus die ultiem sm kamer en maak je dromen waar.

Je kan in ons sm huis spelen. Deze kan je zelfs voor een bdsm bed and breakfast boeken. Met 2 of meerdere personen. Ja dat hoort in ons sm paleisje ook tot de mogelijkheden. Dit met of zonder ontbijt. Boek eens een leuk arrangement erbij en verras je partner.

In ons SM Fantasy blijf je ten alle tijden discreet. Je kan zonder te legitimeren een sm ruimte reserveren. Echter vragen wij dan wel een borg. Laat je verssen door de velen mogelijkheden die SM Fantasy je te bieden heeft. Nursing, Adult baby, pony play. En nog veel meer. Wacht niet langer en breng een bezoek aan het meeste geliefde sm palace van Nederland.

Parkeren zeer discreet achter gesloten hekken

Reserveringen 0616350758