sm fantasyNeedle play

Op zoek naar een geweldige sm locatie voor een pittig spel zoals needle play? Kom dan naar SM Fantasy en laat je verassen. Boek één van onze bdsm kamer en kom genieten van de perfecte en beste sm locatie in Nederland. Waarom zou jij bij ons een ruimte willen boeken? Nou simpel bij ons kom je echt aan je sm trekken. Je vind onze locatie in het midden van Nederland vlak op de grens van Brabant en Gelderland. Zit je op de a2 dan vind je ons omgeving Zaltbommel. De locatie ligt zeer discreet. En houden wij dan ook tot op het laatste moment geheim.

Needle play

Wij bieden namelijk top discretie op het gebied van in het geheim sm spelletjes spelen. Als je bij SM Fantasy een sm ruimte reserveert kan je namelijk zonder creditcard en legitimatie reserveren. Dus onopvallend sm spelen. Of je nou een lage of een hoge functie hebt , vele verantwoordelijkheden? Ja heel veel mensen vinden sm nog steeds taboe. Dat is de redenen dat iedereen zich veilig voelt bij ons. Je kan in het geheim needle play spelen of een geschikte andere fetish die jij hebt.

Kom met je eigen meester of meesteres en boek onze sm studio of onze bdsm kamer met een geweldig andreas kruis een schandblok of zelfs een gynaecologestoel. Ja het zijn de geweldige ruimtes en de locatie die SM Fantasy tot een feestje maken. Natuurlijk heb je ook je eigen fantasie nodig om het tot een geweldig eind te komen en alles wekelijkheid te laten worden. Maar met een goede speelpartner erbij is dat natuurlijk geen probleem. Wij verwachten wel bij dit soort sm spelletjes dat je alle veiligheid en je eigen verantwoordelijkheid in acht neemt.

Reserveren gaat per tel, app, sms of per mail. Dit kan dus geheel anoniem. Pargeergelegenheid genoeg en achter besloten hekken

Reserveren 0616350758