sm fantasymasochisme

Straf- sm fantasy

Houd jij van masochisme? En wil je keihard aangepakt worden? Wacht dan niet langer en huur een bdsm kamer bij SM Fantasy. Het meest geweldige SM Palace die je je maar kan bedenken. Bij ons kan je diverse sm ruimtes huren. Er is voor ieder wat wils van soft sm tot hard sm. Je vind ons tussen de grote steden Utrecht Den Bosch en Tiel vlakbij Zaltbommel. Niet ver van de snelweg gelegen.

Masochisme

Als je van masochisme houd kan je niet overal een perfecte sm ruimte vinden. Bij SM Fantasy lukt dat wel. Wij bieden naast onze sm studio ook een sm kelder aan. Voor het perfecte harde spel. Ruige tralies vind je daar voor een bondage spel met een harde sadistische aanpak. Bij ons kom je niks tekort, na afloop heb je de gelegenheid om heerlijk bij te komen en een hete douche te nemen.

Onze sm ruimtes hebben alle eigen voorzieningen. Je kan dus met 2 of meerdere personen genieten in alle discretie. Als je van harde aanpak houd ben je bij ons op het juiste adres. Wat denk je van het schandblok wat helemaal naar de grond gebracht kan worden. Of een gynaecologestoel waar je op vastgebonden word en niet meer los komt? Ja bij SM Fantasy worden dromen werkelijkheid.

De locatie spreekt voor zich. Een reservering gebeurd anoniem en niemand zal ooit weten dat je een bezoek aan ons hebt gebracht. Wij hebben een besloten privé locatie. Dit is dus even anders als een club waar je iedereen tegen komt. Niet iedereen houd van het boeken van een bdsm kamer. Daarom is het fijn als je in een rustige omgeving met je speelpartner je ding kan doen. Reageer snel en boek nu bij ons de juiste ruimte met jouw stiekem speel partner. Je kan bij ons ook heerlijk van een bdsm bed and breakfast genieten. Misschien ook eens iets om over na te denken!

reserveren 0616350758